Az Obsidian kötelékét erősíti mától Tim Cain

2011. október 13.
1.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb legendás fejlesztőt sikerült magához csábítania az Obsidian csapatának, amint ugyanis a Rock Paper Shotgun magazin legfrissebb riportjából megtudtuk, az Interplay, a Troika és a Carbine veteránja, Tim Cain is csatlakozott a srácokhoz, méghozzá vezető programozóként.

Cain nevét olyan alkotások őrzik a múltból, mint az 1997-es első Fallout epizód vagy a Troika Games műhelyében megalkotott Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura és a Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Tim Cain egészen a közelmúltig a Carbine stúdiót erősítette, ahol a Wildstar csapat tagja volt immáron 2005 óta. A történet aprócska pikantériája, hogy Tim ezentúl ismét együtt dolgozhat azzal a Chris Jones-szal - aki korábban csatlakozott az Obsidian-hoz - akivel annak idején a Fallout-ot fejlesztették. Hogy Tim milyen projekten dolgozik a jövőben, arról sajnos nincsenek információink, mindenesetre az Obsidian hivatalosan is bejelentett projektjei között jelenleg egyetlen alkotást találunk, méghozzá a Robert Jordan fantasy regényén alapuló The Wheel of Time adaptációt.
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 9 napja

az embert se ismerem meg a csapatot se. le vagyok maradva

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaTidus profiljamarco profiljamarco profilja