Az NBA 2K14 1080p-ben és 60 fps-sel fut majd next-gen konzolokon

2013. október 24.
2.1901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen tegnap merült fel pletyka szintjén, hogy biztos források szerint sem a Titanfall, sem a Call of Duty: Ghosts nem fut majd 1080p-ben Xbox One konzolon, amivel kapcsolatban egyelőre nem tudjuk, hogy a fejlesztőket, vagy inkább magát a masinát minősítsük-e.

Nagy a valószínűsége azonban annak, hogy inkább a stúdiók lehetnek a ludasak ezen a téren, hiszen Jeff Thomas, avagy a 2K Sports elnöke az IGN magazin munkatársainak megerősítette, hogy az NBA 2K14 a next-gen konzolok minden erőforrását igyekszik majd kihasználni.

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy az NBA 2K14, mint az első next-gen kosárlabdás játék Xbox One-on és természetesen PlayStation 4-en is masszív 1080p-ben és 60 fps-sel fut majd. Ez alapvetően elvárható lenne minden újgenerációs címtől, nem igaz?
sem a Titanfall, sem a Call of Duty: Ghosts nem fut majd 1080p-ben Xbox One konzolon, amivel kapcsolatban egyelőre nem tudjuk, hogy a fejlesztőket, vagy inkább magát a masinát minősítsük-e.'>
7 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 21 napja

Hát ha erre képes a konzol, akkor talán illene, de az is érthető, hogy még nem jöttek bele a next-genre való fejlesztésbe.

válasz erre

gymtonic74

11 éve, 4 hónapja és 21 napja

A Killzone-nál is igérgetik a Full HD-t, meg a 60 fps-t. Pedig az monumentálisabb. De kezdöcímeknél nem meglepö. Amúgyis, fejlesztési idöhiány miatt, inkább eröböl oldják meg a next gen konzolok, a kezdöcímek futtatását, mintsem optimalizációból. Az igazi grafikai arculcsapások, majd kicsivel még késöbb jönnek. Amikor lesz idö feszegetni a határokat. Ez az NBA 2K14 kezdöcímnek böven jó, külcsín tekintetében. Inkább a mozgásszimuláció a nagy elörelépés itten.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 4 hónapja és 22 napja

Igen, ez elvárható már, bár nekem mindegy, PC-n vagy kurrens generáción fogok vele csak találkozni.

válasz erre

kpal

11 éve, 4 hónapja és 22 napja

szégyen ha nem FHD-ben fut

válasz erre

bekdaniel

11 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mivel Nextgen, ezért elvárt dolog ez.

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 22 napja

Egy ilyen kötött játéknál gondolom egyszerűbb összehozni a nagy felbontást jó fps szám mellett, hiszen itt csak a pályát meg a játékosokat kell megjeleníteni, ellentétben mondjuk egy CoD-dal, de azért ha már nextgen-nek hívjuk a gépet, akkor mutasson is következő generációs kunsztokat.

válasz erre

fantis6

11 éve, 4 hónapja és 22 napja

pontosan,másképpen miért kell next gen konzol?

válasz erre
NBA 2K14
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja