Az MSI piacra dobta új Wind Top AE2280-as egybeépített PC-jét

2010. augusztus 12.
3.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International bejelentette, hogy piacra dobja a korábban már bemutatott, MSI Wind Top AE2280 típusjelzéssel ellátott egybeépített számítógépét.

Az újonnan megjelent PC az Intel platformjával lett tervezve, ami mellé az Advanced Micro Devices DirectX 11 támogatású grafikus rendszerét társították a mérnökök. Az újdonság külső kialakítása követi a már megszokott helytakarékos megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

Az új asztali gép 555 X 403,9 X 75,4 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 9,8 kilogrammos tömeg társul. A rendszer egy 21,5 inches szélesvásznú, több érintés kezelésére is alkalmas kijelző köré épül, ami már teljes pompájában képes megjeleníteni a HD felbontású videotartalmakat is, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontást képes kezelni. A képernyő köré a már jól megszokott webkamera 1,3M pixeles változata, egy 2 X 5W-os sztereó hangszórópár, valamint egy mikrofon került beépítésre.

Az MSI Wind Top AE2280 az Intel H55-ös chipkészlet köré épül, és a gyártó az Intel Core i3 530/540, valamint a Core i5 650-es központi feldolgozókat kínálja hozzá, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 8GB RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért az Advanced Micro Devices ATI Mobility Radeon HD 5430-as, vagy igény esetén az erőteljesebb HD 5730-as diszkrét grafikus gyorsítója felel, az adatok tárolásáról pedig egy 640GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, amit a tervezők egy DVD Super Multi optikai meghajtóval egészítettek ki.

A konfigurációból természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, a 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul, és az integrált 5.1-es audiorendszer sem, de a felszereltség igény esetén kiegészíthető még egy TV tuner kártyával is. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, hat darab USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, és az előbb említett audiorendszer csatlakozói. A PC-t egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, valamint egy vezeték nélküli billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az MSI Wind Top AE2280 szállítása már megkezdődött, az alapkonfiguráció pedig 950$-os árcédulával fog megjelenni a boltok polcain.


Az MSI piacra dobta új Wind Top AE2280-as egybeépített PC-jét - 2. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petrovicsz profiljaGargameth profilja