Advertisement

Az MSI már be is mutatta az új nVIDIA kártyákkal szerelt laptopjait

2014. október 08.
1.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az nVIDIA nemrég mutatta be a főként gamer laptopokba szánt új kártyáit, ahogy pedig lenni szokott, a neves gyártók és közeli partnerek már ki is adták ezzel kapcsolatos közleményeiket, melyekből megtudhatjuk, hogy mely modellek választhatóak majd az új kártyákkal.
Advertisement

Az MSI igen részletes irományt adott ki, melyből minden felmerülő kérdésünkre választ kaptunk. Elsőként azonban nem az új kártyákra térek ki, hanem a SHIFT névre keresztelt megoldásukra, melynek segítségével a lehető legtöbb erőt sajtolhatjuk ki a hardvereinkből, mellette pedig a megfelelő hűtésre és energiahasználatra is odafigyel.

Természetesen kitértek az új kártyák előnyeire is, hiszen az új modellek minden eddiginél komolyabb teljesítményei még jobb játékélményt kínálnak a hordozható gépeken is. Az új kártyák egyébként az MSI GS70 Stealth Pro, GS60 Ghost Pro, GT72 Dominator, GT70 és GT60 modellek esetében lesznek majd választhatóak, a kezdőár pedig 1599 dollár (390 000 Ft).

Az MSI már be is mutatta az új nVIDIA kártyákkal szerelt laptopjait - 2. kép

Az új kártyák mellett egy különleges újdonság is bejelentésre került, mely az MSI GS70 Stealth Pro in Crimson Red nevet kapta. A stílusos különlegesség természetesen szintén rendelhető az nVIDIA új kártyáival, így szépsége mellett az erőt sem veti majd meg.
Advertisement
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 11 hónapja és 10 napja

Mocskosul bitang drága, bakker.

válasz erre

zender

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

A 390 ezer amúgy nem olyan drága egy ilyen gépért, de nekem nem lenne még egy ideig keret rá... Pedig hatalmas fíling lehet így gémelni.

válasz erre

Gólem

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

De állatul néz ki a piros!

válasz erre

fantis6

6 éve, 11 hónapja és 11 napja

nem kicsit az ára, bár a hordozhatóság mellette szól

válasz erre
Advertisement

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profiljamarco profiljaXelosz profiljaWickedSick profilja