Az MSI is bejelentette saját HD 7990-es Radeonját

2013. április 27.
2.1281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International is csatlakozott a Radeon HD 7990-es gyorsítókat felvonultató gyártók táborához, mivel a napokban hivatalosan is bejelentette a saját dupla Tahiti GPU-s modelljét.

A nemes egyszerűséggel csak MSI R7990-6GD5 névre keresztelt újdonság nem túlzottan lóg ki az eddig felsorakoztatott Malta vezérlők táborából, ugyanis hozzájuk hasonlóan szintén az Advanced Micro Devices referencia nyomtatott áramkörével gördült le a gyártósorról, és a megfelelően alacsony üzemi hőfokát is a standard modellnél már megpillantott, dupla slotos, tripla ventilátoros AMD hűtőrendszer szavatolja.

Az eddigi paraméterek fényében nem is lehet meglepő, hogy a két darab tahiti GPU alapsebességét a vállalat mérnökei az előírt 950 MHz-ben határozták meg, ami mellé a boost rendszer 1000 MHz-es maximális órajelet kínál, a 6 GB GDDR5 VRAM-mal épített 2 X 384 bites memóriarendszer pedig a 6000 MHz-es effektív frekvencián teljesít.

A hátlapon egy Dual-Link DVI-I videokimenet található, méghozzá négy darab mini DisplayPort konnektor társaságában. Az új MSI R7990-6GD5 várható megjelenési idejéről és árazásáról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 21 napja

Erre fogok váltani.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljaAngryKnight profiljagery1113 profilja