Az MSI bemutatta új Wind U160MX netbookját

2011. január 27.
3.7591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy egy újabb taggal bővítette ki a netbookjainak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó közel egy éve bemutatott Wind U160-as modelljének a korszerűsített változata, ami az üzletek kínálatában MSI Wind U160MX típusjelzéssel fog felbukkanni. A gép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 265 X 165 X 19,8 - 24,5 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1 kilogrammos tömeg párosul (háromcellás akkumulátorral).

A konfiguráció a kategóriájánál már megszokott méretű, 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van tervezve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik, a keretében pedig egy webkamera, valamint egy mikrofon kapott helyet. Az új MSI Wind U160MX az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és változattól függően az Intel szimpla magos, 1,66 GHz-es Atom N455-ös, vagy a dupla magos, 1,50 GHz-re hangolt Atom N550-es központi feldolgozójával van felvértezve, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 2 GB 667 MHz-es RAM-ot tartalmazhat.

A képi megjelenítésért a processzorokba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es chip felel, az adatok tárolásáról pedig alapesetben egy 160 GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A netbook hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet kontroller, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, egy Bluetooth 2.1 adapter, és egy opcionális mobil szélessávú modem alkotja. A külső részen található egy SD és MMC formátumok kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy hagyományos D-Sub VGA kimenet, három darab 2.0-ás USB port, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója.

A noteszgépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Starter Edition operációs rendszerrel, és egy három- vagy egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég. Az új MSI Wind U160MX várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

14 éve, 18 napja

Dorcika írta:
Hát igen, ez jó kérdés. Mellesleg a válasszal kapcs., én is köszönöm a semmit, ezek után már mondhatom, hogy gratulálok... kacsintó smiley
Az eszedbe sem jut hogy van akinek most nem ez a legfontosabb kérdés? Beszéltem marcoval magánban, hát szerintem kisebb gondja is nagyobb most ennél...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 22 napja

Mikor lesznek új hardver hírek? mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja