Az MSI bemutatta új Wind Top AE1921 egybeépített PC-jét

2012. október 14.
2.4411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővült az asztali számítógépeinek termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az üzletek kínálatában MSI Wind Top AE1921 típusjelzéssel fog felbukkanni, kialakítását tekintve pedig az egybeépített rendszerek családját gazdagítja, vagyis a PC komplett konfigurációját már maga a monitor tartalmazza. A belépőszintre pozicionált gép egy 18,5 inches, LED háttérvilágítású érintőképernyő köré lett tervezve, amit a ma már általánosnak mondható 1366 X 768-as natív felbontás jellemez.

Az új MSI Wind Top AE1921 az Intel NM10 Express chipkészletével van építve, számítási teljesítményét pedig az Intel dupla magos, 1,80 GHz-re hangolt Atom D525-ös központi feldolgozója szolgáltatja, míg a DDR3-as memóriarendszere alapkiépítésben 2 GB RAM-ot tartalmaz. A számítógép videorendszerét az Intel processzorba integrált Graphics Media Accelerator 3150-es chip alkotja, adattárolónak pedig egy 250 GB vagy 320 GB kapacitású hagyományos merevlemez kerülhet beépítésre, amit egy DVD Super Multi optikai meghajtóval egészítettek ki a mérnökök.

A multimédiás felszereltséghez tartozik a beépített mikrofon, a 2 X 3 wattos SRS sztereó hangszórópár, és az 1,3M pixeles webkamera, míg a hálózati eszközök listáján egy Gigabit Ethernet kontroller, illetve egy 802.11 b/g/n rendszerű WiFi modul van feltüntetve. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, négy darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozói.

A PC-t a Microsoft előtelepített, 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerével, és egy USB-s billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új MSI Wind Top AE1921 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nagyon jól néz ki

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja