Az MSI bemutatta új Wind Top AC1900-as egybeépített PC-jét

2010. november 19.
2.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű egybeépített PC-vel bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság MSI Wind Top AC1900 típusjelzéssel fog megérkezni a boltok polcaira, és különlegessége, hogy a gyártó kínálatában ez az első Classic sorozatú egybeépített rendszer. Az új gép külső kialakítása követi a kategóriájánál már megszokott helytakarékos megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

A PC mindössze 471 X 347 X 64 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé 5,54 kilogrammos tömeg párosul. A rendszer egy 18,5 inches szélesvásznú kijelző köré épül, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretébe a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, egy mikrofon, valamint egy 2 X 3W-os sztereó hangszórópár került beépítésre.

Az MSI Wind Top AC1900 az Intel G41 + ICH7 chipkészlet páros köré épül, és az Intel dupla magos, 2,6GHz-es Celeron E3400-as központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy maximális kiépítésben 4GB 1066MHz-es RAM-ot tartalmazó DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, az optikai meghajtó szerepét pedig egy DVD Super Multi egység tölti be.

A számítógép felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, a 802.11b/g rendszerű WiFi modul, valamint az integrált audiorendszer sem, de a kínálatban szerepel még az opcionális, USB portra köthető TV tuner is. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA bemenet, négy darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az előbb említett hangkártya fejhallgató és mikrofon csatlakozója.

A PC-t a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium (64bit) operációs rendszerével szállítja a cég. Az új MSI Wind Top AC1900 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 27 napja

Gyenge a processzora. Miért Celeront raktak bele, ha már dupla magos, érthetetlen?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja