Az MSI bemutatta új FX600MX laptopját

2010. október 30.
1.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International szemmel láthatóan magasabb sebességfokozatba kapcsolt, ugyanis a napokban bejelentett FR600 3D modellje után újabb hordozható gépéről rántotta le a leplet.

Az előbb említett noteszgéphez hasonlóan a frissen reflektorfénybe állított újdonság is a gyártó F szériájába tartozik, a boltok polcain pedig MSI FX600MX típusjelzéssel fog megjelenni. A laptop 383 X 249,2 X 32,5 - 38 milliméteres méretekkel, valamint 2,4 kilogrammos tömeggel rendelkezik.

A konfiguráció egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van tervezve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni, de igény esetén a cég elláthatja egy 1920 X 1080-as felbontású modellel is. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már jól ismert webkamera HD változata, valamint a mikrofon sem. Az MSI FX600MX az Intel HM55 Express chipkészlet köré épül, és a gyártó az Intel Core i3 és Core i5 központi feldolgozók különféle változatait kínálja hozzá, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 8GB 1066MHz-es RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért alapesetben az integrált Intel HD Graphics chip felel, amit a cég az nVidia 512MB-os GeForce 310M diszkrét grafikus gyorsítójával egészített ki. A felszereltségben megtalálható az nVidia Optimus névre keresztelt technológiája is, ami az éppen futó alkalmazástól függően képes váltani az integrált grafikus processzor és az nVidia videorendszere között, és ezzel a módszerrel jelentősen hosszabb akkumulátor üzemidő érhető el.

Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, míg optikai meghajtónak egy DVD Super Multi egység került beépítésre. A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.111b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth 2.1 + EDR adapter garantálja. A notebook külső részén található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, két darab USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített hangkártya mikrofon és fejhallgató csatlakozója.

A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, viszont az üzemidejére nem derült fény. Az új MSI FX600MX várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 19 napja

A notik mostanra elértek egy szintet, aminél már azt mondom, hogy ez igen, ez már valami. Na ez a noti megüti a mércét. Bár én nem kedvelem annyira a szélesvásznú kijelzőt. Külön felfigyeltem a HD webkamerára, ilyet még nem sokszor olvastam.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja