Az MSI bemutatta új CR650-es notebookját

2011. január 26.
4.1531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban a Micro Star International hivatalosan is bejelentette az eddig kizárólag csak meg nem erősített híresztelésekből ismert, MSI CR650 típusjelzéssel ellátott hordozható gépét, és a közleménynek köszönhetően immár az újdonság teljes technikai specifikációjára is fény derült.

A frissen reflektorfénybe állított Classic szériás noteszgép különlegessége, hogy már az Advanced Micro Devices legújabb, Brazos névre keresztelt Fusion mobil platformjával van tervezve.

A laptop 383 X 249,3 X 38 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé alig 2,3 kilogrammos tömeg társul. A rendszer egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van tervezve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera HD változata, valamint a mikrofon sem. Az MSI CR650 borítása alatt az Advanced Micro Devices E-350 jelzésű Zacate APU-ja (accelerated processing unit) található, ami két darab 1,6 GHz-re hangolt Bobcat x86-os processzormagot tartalmaz, a képi megjelenítésért pedig az integrált, 80 darab Stream egységgel rendelkező Radeon HD 6310-es grafikus chip felel.

Az integrált GPU-nak köszönhetően a konfiguráció már rendelkezik teljes körű DirectX 11 és harmadik generációs Unified Video Decoder (UVD 3) támogatással, és persze az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszása sem jelent neki semmiféle problémát. A központi egységhez egy DDR3-as memóriarendszer van párosítva, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 250 GB-os, 320 GB-os és 500 GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, míg az optikai meghajtó szerepét egy DVD Super Multi meghajtó tölti be.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet kontroller, és egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul garantálja. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, három darab 2.0-ás USB port, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített HD audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A laptopot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, viszont az üzemidejére egyelőre nem derült fény. Az új MSI CR650 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó még nem közölt részleteket.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 22 napja

Vendég írta:
Ezt utálom. Semmi info az árról, pedig akkor lehet várnék rá. Laptopvásárlás előtt állok, és érdekel minden újdonság. De mia francért nem tudnak árat közölni? Hülye üzletpolitika.wtf smiley
90 körül mocorog.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 22 napja

Ezt utálom. Semmi info az árról, pedig akkor lehet várnék rá. Laptopvásárlás előtt állok, és érdekel minden újdonság. De mia francért nem tudnak árat közölni? Hülye üzletpolitika.wtf smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Készül az MSI új CR650-es noteszgépe

Készül az MSI új CR650-es noteszgépe

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja