Az MSI bejelentette új Wind U135DX Crystal Edition netbookját

2010. november 03.
2.3941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International az elmúlt napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a netbookjainak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság valójában a gyártó korábbi Wind U135-ös modelljének a csekély mértékben módosított változata, ami az üzletek kínálatában MSI Wind U135DX Crystal Edition típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új ultrahordozható technikai paraméterei teljes mértékben megegyeznek a jelenleg már kapható társáéval, az egyedüli különbséget mindössze az áttervezett külseje jelenti.

A noteszgép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 260 X 180 X 19 - 31,5 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,2 kilogrammos tömeg párosul. A rendszer egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már jól ismert webkamera 0,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem.

Az új MSI Wind U135DX Crystal Edition az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,66GHz-es Atom N455-ös központi feldolgozójával van felvértezve, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 2GB RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy 10/100-as Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth adapter garantálja. A netbook külső részén található egy több formátum kezelésére képes kártyaolvasó (SD, MMC, MS, XD), egy D-Sub VGA kimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Starter operációs rendszerrel, és egy három- vagy egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég. Az új MSI Wind U135DX Crystal Edition várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Az MSI bejelentette új Wind U135DX Crystal Edition netbookját - 2. kép



Az MSI bejelentette új Wind U135DX Crystal Edition netbookját - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja