Az MSI bejelentette új FX610-es laptopját

2010. augusztus 22.
1.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International bejelentette, hogy egy új fejlesztésű hordozható géppel bővítette ki termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó F szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI FX610 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új noteszgép különlegessége, hogy már az AMD legújabb Vision Ultimate platformjával lett tervezve. A laptop 383 X 249,3 X 32,5 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,4 kilogrammos tömeg társul.

A rendszer egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel lett felszerelve, ami a ma már általánosnak mondható 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni, a keretében pedig a jól megszokott webkamera HD felbontású változata, valamint egy mikrofon kapott helyet. Az AMD RS800M chipkészletre építkező MSI FX610-hez a gyártó az Advanced Micro Devices Athlon II központi feldolgozók dupla, illetve tripla magos változatait kínálja, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 8GB 1066MHz-es RAM-al van feltöltve. A képi megjelenítésért az Advanced Micro Devices 1GB DDR3 videomemóriával szerelt ATI Mobility Radeon HD 5470-es diszkrét videokártyája felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 250GB-os, 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, de a konfigurációból természetesen nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter garantálja. A notebook külső részén található egy több formátum kezelésére is felkészített kártyaolvasó (SD, SDXC, MMC, MS, XD), egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, egy RJ-45 LAN, két darab USB 2.0, egy eSATA/USB2.0, valamint az integrált audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozója. A laptopot a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerével, és egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, viszont az üzemidejére sajnos még nem derült fény. Az új MSI FX610 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja