Az MSI bejelentette új FR600 3D laptopját

2010. október 29.
1.9951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International bejelentette, hogy egy új fejlesztésű hordozható géppel gazdagodott a termékkínálata.

A frissen beharangozott noteszgép MSI FR600 3D típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és a gyártó a multimédiás felhasználási területet célozza meg vele. Az újdonság az Intel Capella mobil platformjára épül, és 383 X 249,3 X 32,5 - 37,6 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,3 kilogrammos tömeg párosul.

A rendszer egy 15,6 inches szélesvásznú 3D-s kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni, de az opciók között szerepel az 1920 X 1080-as felbontású változat is. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera HD változata, valamint a mikrofon sem. Az új MSI FR600 3D az Intel HM55-ös chipkészlettel van felvértezve, ami mellé a gyártó az Intel Core i5-ös központi feldolgozók különféle változatait kínálja, míg s DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 8GB 1066MHz-es RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel HD Graphics chip felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 320GB-os, 500GB-os és 640GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, de a konfigurációból természetesen nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A laptop hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó (SD, SDHC, MS, MMC), egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, két darab USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozója. A notebookot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, két darab 3D-s szemüveggel, és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, aminek az üzemidejére viszont sajnos nem derült fény. Az új MSI FR600 3D várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ez derék cucc. Ma voltam a MM-ban, ott láttam 3D tv-t. Felkaptam a szemüveget és csak ámultam. Nagyon király volt, de lehet, hogy hosszú távon idegesítő lenne. Az a pár perc viszont tényleg igazán szuper élményt nyújtott.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja