Az MSI bejelentette új AE2071-es egybeépített PC-jét

2012. január 08.
1.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International az újonnan beharangozott hordozható gépei mellett gondolt az asztali gépeket kedvelő felhasználókra is, ugyanis a napokban egy új PC-jéről rántotta le a leplet.

A frissen beharangozott újdonság egybeépített kialakítással lett tervezve, a boltok polcain pedig MSI Wind Top AE2071-es típusjelzéssel fog megjelenni. Az új gép külső kialakítása követi a kategóriájánál már megszokott helytakarékos megoldást, vagyis a számítógép komplett konfigurációját már maga a monitor tartalmazza.

Az új rendszer 513 X 392 X 87,7 milliméteres méretekkel rendelkezik. A számítógép egy 20 inches, LED háttérvilágítású érintőkijelzővel van szerelve, ami az 1600 X 900-as natív felbontást képes kezelni. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera VGA felbontású változata (0,3M pixeles), a mikrofon, valamint a 2 X 3 wattos sztereó hangszórópár sem. Az MSI Wind Top AE2071 az Intel H61-es chipkészlet köré épül, és változattól függően az Intel kétmagos, 2,6 GHz-es Pentium G620-as, vagy a 3,1 GHz-es Core i3-2100-as központi feldolgozójával van felvértezve, a DDR3-as memóriarendszere pedig maximális kiépítésben 8 GB 1333 MHz-es RAM-ot tartalmazhat.

A képi megjelenítésért mindkét CPU esetében az integrált Intel HD Graphics chip felel. Az adatok tárolásáról egy 500 GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, amit a tervezők egy DVD Super Multi optikai meghajtóval egészítettek ki. Az új egybeépített PC hálózati rendszerét egy integrált Gigabit Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja, de a felszereltségből persze nem hiányzik még a több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, valamint a beépített hangkártya sem.

A külső részen található egy HDMI kimenet, négy darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy RJ-45 LAN csatlakozó, valamint az előbb említett integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon portja. A PC-t egy előtelepített, 64 bites Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, valamint egy USB-s billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új MSI Wind Top AE2071 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó semmiféle információt nem közölt.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 13 napja

****akis idővankintmi

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 4 napja

Vendég írta:
Nagyon szép gép, de lesz vagy ezer dollár...szomorú smiley
Hát a 2050 is 200 ezer, szerintem ez lesz 350...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 4 napja

Nagyon szép gép, de lesz vagy ezer dollár...szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 5 napja

Tiszta Mac...meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 5 napja

De jól néz ki!meglepett smiley Azt hittem ilyeneket már nemis gyártanak!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja