Az Irrational Games sorait erősíti a jövőben a Gears of War producere

2012. augusztus 10.
1.6121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gears of War vezető producereként - ezáltal pedig a franchise egyik kulcsfigurájaként - megismert Rod Fergusson a mai nap reggelén bejelentette távozását az Epic Games csapatától, hogy hosszú idő elteltével egy új stúdió berkein belül keressen magának újabb kihívásokat.

Rod saját, hivatalos Twitter oldalán jelentette be mindezt, igencsak komoly meglepetést okozva ezzel rajongóinak. A producer természetesen nem maradt túl sokáig állás nélkül, hiszen a jövőben a Bioshock: Infinite fejlesztőcsapatánál, avagy az Irrational Games-nél tölt be korábbi tisztségéhez méltó feladatkört.

A Twitteren közölt információk szerint a mai nap reggelén Rod már nem az Epic Games ajtaján sétált be, hanem a bostoni Irrational Games stúdiójába. Állítása szerint már korábban megismerkedett a legújabb Bioshock játékkal, ki is próbálta az eddig elkészült előzetest és egyszerűen csodálatosnak tartja a végeredményt.

Rod Fergusson egyébiránt annak idején még a Microsoftnál kezdte karrierjét a nagyszerű Train Simulator-sorozattal, de a legtöbben a Cliff Bleszinskivel közösen megalkotott Gears of War-sorozattal ismerték meg a nevét.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Aki egy jól menő cégnél melózik, az puszta kihíváskeresésből nem lép le szerintem. Az ilyen esetekben mindig több lehet a háttérben. De szerencsére az ilyen emberek mindig jó helyre kerülnek. Láthatjuk, hogy az Infinite egy igen sikeres játék lett jó pontozással.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja