Az IO Interactive nagyon érdekes online lehetőségeket tervez a legújabb Hitman játékba

2011. október 05.
1.9301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hitman Absolution készülte immáron nyílt titok, a kopasz titkos ügynök szerelmesei pedig lélegzetüket visszafojtva várják az érkező információkat a régóta kényszerpihenőn nyugvó alkotás friss epizódjáról, amelyről ezúttal egy igazán meglepő hírt sikerült begyűjtenünk számotokra.

Megtudtuk ugyanis, hogy az ötödik Hitman epizód sem nélkülözi majd az online opciót. Az IO Interactive producere, Hakan Abrak ugyanis úgy nyilatkozott az Eurogamer munkatársainak, hogy "nagyon-nagyon érdekes" online lehetőségeket terveznek a játékhoz.

Abrak szerint egyelőre még nincs olyan állapotban ez az opció, hogy beszélni tudjon róla, nem mellesleg pedig szerződés köti ahhoz, hogy tartsa a száját. A producer annyit azért elárult, hogy Hitman továbbra is egy bérgyilkos marad, aki egyedül végzi a dolgát, de egy érdekes online megoldással sokkal érdekesebbé varázsolható a játék. Arra mérget vehetünk, hogy a Hitman Absolution nem a hagyományos többjátékos móddal fog meglepni minket, hanem ahogyan Hakan Abrak is mondta, valami nagy érdekességgel, amire igencsak kíváncsiak vagyunk már most. Ti milyen online lehetőségeket látnátok szívesen a legújabb Hitman epizódban? Segítségnyújtásra kiélezett kooperatív módot, ahol az egyik játékos csak szóbeli utasításokat ad a másiknak? Vagy valami egészen mást?
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja