Az Insomniac Games készíthette volna a Conker reboot-ot

2015. március 08.
1.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Conker sorozat második része első ránézésre egy ártatlan gyerekjátéknak tűnik, ezért is kapta meg anno sok gyermek ajándékként, ám a szülők nagy meglepetésére mégsem olyan volt olyan ártatlan a játék, mint gondolták.

A Conker's Pocket Tales még anno 1999-ben jött ki és egy ártatlan gyerekjáték volt, majd 2001-ben jött a folytatás és mindenki meglepetésére már nem volt olyan ártatlan, mint az elődje.

A sorozatot a Rare fejlesztette, akiket 2002-ben a Microsoft felvásárolt így a játék jogai azóta is náluk van ám sajnos a 2005-ös Conker: Live & Reloaded-on kívül nem kezdtek vele semmit, legalábbis nem tudtunk róla.

Egy ex-Microsoft alkalmazott a napokban a Reddit-en adott információkat a dologról és úgy tűnik majdnem kaptunk egy Xbox ONE-os Conker játékot.

Az informátor állítása szerint a Microsoft az Insomniac Games-nek akarta kiadni a feladatot, hogy 2015 végére készítsék el a játékot.

Sajnos az Insomniac Games látta, hogy nem lehetséges a határidőn belül teljesíteni a dolgot így visszautasították az ajánlatot.

Tehát a Conker sorozat még egy ideig nem tér vissza közénk, ellenben néhány másik Rare cím, mint a Banjo Kazooie és a Perfect Dark megkapják reboot-ot és várhatóan 2016-2017-ben meg is jelennek.

Az Insomniac Games eközben szorgosan dolgozik a Rachet & Clank reboot-olásán és a Sunset Overdrive folytatásán.
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

A felvezető szövegen felnevettem: "ám a szülők nagy meglepetésére mégsem olyan volt olyan ártatlan a játék, mint gondolták". Az ilyen szülők miatt kerülnek rossz kezekbe a játékok, akik el sem olvassák mit vesznek a gyereknek, csak látják rajta az aranyos állatkákat, akkor az jó lesz.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

jó lenen ha készülne

válasz erre

Tommy

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

Sosem hallottam róla de a leírás alapján tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

ártatlan röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profilja