Az Inno3D is hibrid hűtési megoldást alkalmaz az új nVIDIA kártyákra épülő szörnyetegeiben

2014. november 14.
1.8191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Inno3D sokak számára nem tartozik a legnagyobb nevek közé, de ettől függetlenül a piac egyik elismert résztvevőjéről van szó, hozzáértésüket pedig a decemberben érkező új modelljeik is jól tükrözik majd.

A hírek szerint ugyanis a következő hónapban debütáló két új kártyájuk igazán különleges hűtési megoldással érkezik majd, melyre talán legjobban a nemrég bejelentett ASUS GTX 980 Poseidon Platinum hibrid megoldása hasonlít. Az Accelero Hybrid S névre keresztelt hűtési megoldás szintén a levegő és a folyadék erejét egyesíti, melynek meglett az eredménye is, hiszen a referenciamodellhez képest 200%-os hűtési hatékonyságot tudnak felmutatni.

Az iChill GeForce GTX 980 és GTX 970 Accelero Hybrid S névre keresztelt modellek specifikációjáról ugyan nem közöltek még pontos információkat, de ilyen hűtési megoldást biztosan indokoltan fejlesztettek ki. Természetesen az árakról sem érkezett még információ, de valószínűleg a hűtési megoldás mellett az árcímke is az ASUS szintjén lesz.
4 hozzászólás

kylx

10 éve, 2 hónapja és 5 napja

Ha ez így megy tovább, lehet hogy hamarosan a hűtő egységnek lesz belső és külső része, mint egy klíma berendezésnek... röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 5 napja

Inno mindig látványos ,bár vizre minek venti , EVGA Hydro Copper is jó ebbőla szempontból.

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 5 napja

Nyilván azért tesznek rá ilyen hűtést, mert amúgy túlhevülne a kártya. Gondolom rettentő erő szunnyad benne és ez a hibrid hűtés levesz némi terhet a válláról.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 2 hónapja és 5 napja

Na az már durva egy hűtés, de akkor ez egy bivaly kártya lesz, ha tényleg ki akarja használni a hűtést röhögő smiley Kipróbálnám röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja