Az Infinity Ward nem díjazza a story módos kooperációt

2011. július 27.
2.2041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Napjainkra az egyik legközkedveltebb, egyben legmeghatározóbb módot minden kétséget kizáróan a kooperatív játékmód képezi, amelynek népszerűsége az elmúlt néhány évben is fékezhetetlenül hatványozódik.

A Modern Warfare készítői azonban cseppet sincsenek elragadtatva a kampány részét képező co-op módtól, az Infinity Ward ugyanis úgy véli, az efféle lehetőség egész egyszerűen kerékbe törné a story mód "moziszerű élményét". Valljuk meg, azt már valahol sejtettük, hogy a Modern Warfare 3-nak nem képezi majd részét eme opciónak.

Noha temérdek nagy cím osztozik a kooperatív mód örömeiben, legyen szó Halo-ról, Resident Evil-ről vagy éppen a FEAR 3-ról, az Infinity Ward mégis ódzkodik az efféle élmény a kampányba való iktatásától. Robert Bowling a vállalattól elébünk tárta a szomorú tényeket: a fejét rázta, mikor megkérdezték tőle, a drámai single-player-ben is fellelhetjük-e majd a kooperatív módot; ők ugyanis szeretnék minél inkább egy mozifilm hatását kelteni, a co-op pedig erre egyáltalán nem ad lehetőséget. Vagy egyik, vagy másik.

"...a Modern Warfare-hez semmiképp sem, ennek oka pedig az, hogy minden egyes módot úgy terveztünk, hogy különleges élményt nyújtson..."

"A mi egyjátékos módunk mindig is úgy volt tervezve, hogy egy egyedülálló moziszerű élmény legyen. Egy sokkoló menettel akartunk szolgálni annak az egy játékosnak."
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 8 napja

kamuduma, nem csinálják meg, mert plusz meló, és rohadtul nem akarnak későb kijönni vele, hogy minél előbb a zsebben legyen a lé

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 8 napja

az iw mostanában semmit nem díjazszomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nekem ez megint ilyen félrebeszélésnek tűnik...

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nem is kell bele coop. Nem ebbe a játékba való. Ez egy pörgős akciójáték, ennyi.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja