Az inFamous 2 gúnyt űz a Halo: Reach-ből és másokból

2011. április 13.
2.5681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az inFAMOUS 2 bizonyára csaknem olyan komor és posztapokaliptikus hangulattal lesz megáldva, mint elődje, ám - mint azt saját szemünkkel is láthatjuk - a Sucker Punch Productions fejlesztőinek olvasatában ez korántsem jelenti azt, hogy a poén minden formáját nélkülözniük kéne.

A fiúk megtalálták a módját, hogyan csepegtessenek némi humort a címbe anélkül, hogy az hazavágná a játék filozófiáját: naná, hogy egy Easter Egg formájában, hát hogy másként?! A képet meg is sasolhatjátok itt lent!

Az inFamous 2 gúnyt űz a Halo: Reach-ből és másokból - 2. kép

Amint azt látjátok, jópár nagy cím bújik meg a fotón, éppcsak némi humorba ágyazva: Hey Low Reach, No Need for Speed, Assassin's Need, Little Big Unit, Epic Hickey, SLY!, stb. Alighanem ráismertetek a gúny céltáblájává lett játékokra, a maradékot azonban rátok hagyjuk, hogy ti se maradjatok ki a jóból. Szerintetek melyik a legütősebb?

Az inFAMOUS 2 az eddigi információk ismeretében június 7-én kerül a boltok polcaira (már ami Észak-Amerikát illeti), azt pedig már kétségtelenül tudjátok, hogy egy PlayStation 3 exkluzív címről van szó.
inFAMOUS 2 bizonyára csaknem olyan komor és posztapokaliptikus hangulattal lesz megáldva, mint elődje, ám - mint azt saját szemünkkel is láthatjuk - a Sucker Punch Productions fejlesztőinek olvasatában ez korántsem jelenti azt, hogy a poén minden formáját nélkülözniük kéne.'>
5 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 3 napja

Na de ilyet!röhögő smiley

válasz erre

Lac

14 éve, 1 hónapja

Hey Low Reach mindent visz!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja

állat!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja

kegyetlen jó!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja

Ez hatalmas poén!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
inFAMOUS 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaManiac profilja