Az idei E3-on jelenthetik be a Heavenly Sword 2-t?

2011. május 09.
2.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb masszív pletyka ütötte fel a fejét a hétvége folyamán, történetesen a néhány hónappal ezelőtt számtalan szóbeszéd középpontjában leledző Heavenly Sword 2-ről, amelyet a brit PlayGamer magazin szerint már javában fejleszt a Ninja Theory csapata.

A brigád vezére, avagy Tameem Antoniades már korábban is több esetben kijelentette, hogy nagyon szeretné elkészíteni a legendás alkotás folytatását, amelynek a munkálatai ez alapján már javában folyhatnak.

Természetesen mivel egyszerű pletykáról beszélünk, ne vegyük készpénznek az elhangzottakat. Biztos pont, hogy az illetékesek több ízben is megerősítették a múltban a Heavenly Sword 2-vel kapcsolatos álmaikat, így egyáltalán nem lehet lehetetlen, hogy ez idei E3-on be is jelentsék azt. További bizakodásra ad lehetőséget, hogy Tameem Antoniades egy korábbi interjúban megerősítette, csapatuk immáron két projektet is képes egyszerre fejleszteni. Így felmerül a kérdés: a DMC mellett a Heavenly Sword 2 a másik szerencsés? Ha igen, az E3-on megtudjuk!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Tudomásom szerint nem létezik egyelőre Heavenly Sword 2 játék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja