Az iBuyPower bejelentette megújult Paladin XLC számítógépeit

2010. augusztus 22.
2.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkra specializálódott iBuyPower a napokban bejelentette, hogy korszerűsítette a népszerű, játékos felhasználókat célzó Paladin XLC (Extreme Liquid Cooling) sorozatú asztali PC-inek konfigurációját.

A ráncfelvarrás eredményeként a konfigurációk immár az NZXT teljes torony kialakítású Phantom számítógépházába lettek beépítve, az Asetek vízhűtés pedig egy hatékonyabb, dupla ventilátorral szerelt 240 milliméteres hűtőradiátort kapott.

A megújult Paladin XLC szériájának jelenleg négy tagja van, amiknek közös jellemzője, hogy az Asus alaplapjaira épülnek, és az Intel központi feldolgozóival vannak felvértezve. Az alapesetben beépítésre kerülő processzorok az Intel Core i5 760-as, a Core i7 930-as, a Core i7 960-as és a Core i7 980X Extreme Edition modelljei, amik mellé egy 8GB, 6GB, illetve 12GB RAM-al feltöltött DDR3-as memóriarendszer társul. A videokártyák kínálatában egyaránt szerepelnek az nVidia GeForce és az Advanced Micro Devices ATI Radeon grafikus gyorsítói, amik közül a legerősebbeket az nVidia GeForce GTX 480 és az ATI Radeon HD 5970 képezi, de igény esetén ezek a modellek természetesen elérhetőek akár többkártyás kiépítésben is.

Az adattárolók választékában hagyományos merevlemezek 2TB-os, míg szilárdtest-meghajtók 512GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi, egy DVD Super Multi /Blu-ray, vagy egy Blu-ray író kerülhet beépítésre. A számítógépek felszereltségéből persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, és az integrált HD audiorendszer sem. Az újdonságokat egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, egy 2.1-es hangszórórendszerrel, valamint egy billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. A megújult iBuyPower Paladin XLC konfigurációk már megrendelhetőek a gyártó honlapjáról 1539$-os indulóáron.
2 hozzászólás

skyman

14 éve, 10 hónapja és 5 napja

Azért ez egy eléggé ütös konfig én nem igazán sokalom érte ezt a pénzt.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 10 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja