Az Evolve rajongókat szólítaná meg új akciójával a Turtle Beach

2015. február 11.
1.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A számítógépes perifériák terén meg megszokhattuk, hogy egy-egy sikeres termékből különleges kiadásokat is készítenek a gyártók, ezt a szokást pedig több olyan vállalat is átvette mostanság, mely konzolokhoz gyárt hasonló kiegészítőket.

A Turtle Beach kínálatát elnézve egyértelmű, hogy ők főként az Xbox One tulajdonosokra építenek, legújabb promóciójukat pedig a Turtle Rock Studios együttműködésével jelentették be. Ez a csapat mostanság a nemrég megjelenő Evolve kapcsán kerülhet szóba, a Turtle Beach pedig az alkotás hivatalos headset partnere.

A promóció azonban kicsit eltér a megszokottaktól, hiszen nem egy sikeres terméket festettek át a tervezők, hanem arról van szó, hogy aki a megjelölt Turtle Beach fülesek közül vásárol, az ajándékba kap egy Evolve által inspirált fültakaró párost, melyre lecserélheti a gyári megoldásokat. A promócióban részt vesz például a vállalat mostanság igencsak felkapott fülese is, az XO SEVEN Pro. Ez egy érdekes ajánlat, hiszen így valószínűleg a gyártó is sokat spórolt azon, hogy nem kellett újra legyártani a különleges festésű modelleket és mégis kapnak valami érdekes a rajongók.
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ez annyiból nem ideális, hogy így minden vásárlóhoz kerül az Evolve cuccból, nem csak azokhoz, akik kifejezetten olyat szeretnének. Akik nem olyat akarnak, azoknak ez semmilyen szinten nem lesz ajándék, mert értéktelen számukra.

válasz erre

zender

9 éve, 11 hónapja és 23 napja

Nagyon kíváncsi lennék, mennyi ilyen különleges perifériát tudnak eladni a cégek...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja