Az Evercool bemutatta új Transformer 3 CPU hűtőjét

2011. január 20.
2.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú hűtési megoldásairól ismert Evercool Thermal az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hűtőrendszereinek termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság a központi feldolgozók hűtésére lett kihegyezve, az üzletek kínálatában pedig Evercool Transformer 3 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új processzorhűtőt egy univerzális felfogató mechanizmussal szállítja a gyártó, így egyaránt ideális választás lehet az Intel és az AMD rendszerek tulajdonosainak is.

Az Evercool Transformer 3 kompatibilis az Intel LGA775, az LGA1155, az LGA1156 és LGA1366, valamint Advanced Micro Devices Socket 939, AM2, AM2+ és AM3 tokozású processzorokkal. Az új hűtőrendszer 130 X 161 X 78,5 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 630 grammos tömeg társul. A központi feldolgozóra erősített alumínium hűtőalapból a felgyülemlett forróságot három darab, 6 milliméteres réz hővezető cső szállítja el a nagy felületű, szintén alumíniumból készített hűtőlamellákhoz. A lehető legjobb hűtési hatásfok elérése érdekében az említett hővezető csövek közvetlenül a CPU felületével érintkeznek.

A folyamatos légáramlásról egy 120 X 120 X 25 milliméteres, PWM vezérlésű "Ever Lubricate Bearing" ventilátor gondoskodik, ami 800 RPM és 2200 RPM (+/- 15%) fordulatszám között képes üzemelni, és teljesítménytől függően mindössze 17 dB, illetve 35 dB zajszintet produkál. A készletben a cég természetesen mellékeli még a telepítéshez és használathoz szükséges hővezető pasztát is, így a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat a hűtőrendszer beszereléséhez. Az új Evercool Transformer 3 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Az Evercool bemutatta új Transformer 3 CPU hűtőjét - 2. kép



Az Evercool bemutatta új Transformer 3 CPU hűtőjét - 3. kép



Az Evercool bemutatta új Transformer 3 CPU hűtőjét - 4. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nagyon komoly dolognak néz ki egy ilyen nem standard hűtő, de azért kíváncsi lennék mérésekre, hogy ez, meg a gyári hűtő között milyen hőmérsékleti eltérés van. Saját vélemény, de szerintem elenyésző.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja