Az Evercool bejelentette megújult Transformer 4 CPU hűtőjét

2010. november 04.
2.3161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú hűtési megoldásairól ismert Evercool Thermal az elmúlt napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hűtőrendszereinek termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a központi feldolgozók hűtésére lett kihegyezve, és valójában nem egy új fejlesztés eredményeként született meg, hanem a gyártó korábbi Transformer 4-es modelljének az átcsiszolt változata, ami az üzletek kínálatában Evercool Transformer 4 Plus típusjelzéssel fog felbukkanni.

A ráncfelvarrás eredményeként az eddig támogatott Intel LGA775 és LGA1366, valamint Advanced Micro Devices Socket 939, AM2, AM2+ és AM3 tokozású processzorok listája immár kiegészült Intel LGA1156 kompatibilitással is. A megújult processzorhűtő 130 X 122 X 160 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 843,5 grammos tömeg társul. A központi feldolgozó felületéhez erősített, alumínium hűtőalapból a felgyülemlett forróságot négy darab, közvetlenül a CPU felületével érintkező réz hővezető cső szállítja el a nagy felületű, szintén alumíniumból készített hűtőlamellákhoz.

A folyamatos légáramlásról két darab 120 X 120 X 25 milliméteres, PWM vezérlésű extra csendes ventilátor gondoskodik, amik 800 RPM és 2200 RPM (+/- 15%) fordulatszám között képesek üzemelni, és maximális teljesítmény mellett is mindössze csak 17dB zajszintet produkálnak. A készletben a cég természetesen mellékeli még a telepítéshez és használathoz szükséges hővezető pasztát is, így a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat a hűtőrendszer beszereléséhez. Az új Evercool Transformer 4 Plus várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Az Evercool bejelentette megújult Transformer 4 CPU hűtőjét - 2. kép



Az Evercool bejelentette megújult Transformer 4 CPU hűtőjét - 3. kép



Az Evercool bejelentette megújult Transformer 4 CPU hűtőjét - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja