Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét

2012. június 10.
1.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán az Eurocom bejelentette, hogy egy új hordozható géppel gazdagodott a termékpalettája.

A vállalat most bemutatott notebookja Eurocom Fox 4.0 névre lett keresztelve, és ahogy arra egy új fejlesztésű laptopnál számítani lehet, természetesen már az Intel Ivy Bridge központi feldolgozójával van szerelve. A rendszer 374 X 250 X 25 - 40 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,6 kilogrammos tömeg párosul. A konfiguráció egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van szerelve, amit az 1920 X 1080-as natív felbontás jellemez.

A képernyő keretéből persze ezúttal sem hiányzik a már jól megszokott webkamera 2M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az Eurocom Fox 4.0 mellé a cég négyféle Core i7 processzort kínál, amik közül a leggyengébb változatot a 2,2 GHz-es Core i7-2670QM, míg a legerősebbet a 2,7 GHz-es Core i7-3820QM képviseli. A DDR3-as memóriarendszer maximális kiépítésben 16 GB 1600 MHz-es RAM-ot tartalmazhat, a képi megjelenítésért pedig alapesetben a processzorokba integrált Intel grafikus chip felel, amit az nVidia 2 GB-os nVidia GeForce GT 650M diszkrét videokártya egészít ki. A két GPU mellett persze megtalálható még az nVidia Optimus névre keresztelt technológiája is, ami az éppen futó alkalmazástól függően képes váltani az integrált grafikus processzor és a diszkrét videorendszer között, így ezzel a módszerrel jelentősen hosszabb akkumulátor üzemidő érhető el.

Az adattárolók listáján hagyományos merevlemezek 1 TB-os, míg szilárdtest-meghajtók 600 GB-os kapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi egység vagy egy Blu-ray író kerülhet beépítésre. A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet kontroller, egy 802.11a/b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, valamint egy Bluetooth 4.0 adapter garantálja. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI 1.4a videokimenet, egy USB 2.0, egy RJ-45 LAN, három darab nagy sebességű USB 3.0, egy SPDIF, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozói.

A hivatalos adatlap tanulsága szerint a standard akkumulátor 240 perc folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A most bemutatott Eurocom Fox 4.0 már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 825 dolláros indulóáron.

Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét - 2. kép


Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét - 3. kép


Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét - 4. kép

3 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nekem pont az tetszik benne hogy egyszerűen néz ki és mégis komoly az ami benne lapul.

válasz erre

marco

12 éve, 10 hónapja és 22 napja

Csúnya de felszerelésben tényleg nem rossz.

A Gericom laptopok jutnak róla eszembe. Azok voltak ilyen majdnem noname cuccok, de brutális vast pakoltak a gépekbe mindig.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ez brutálisan jól felszerelt lapos!meglepett smiley És rohadt jó az ára!meglepett smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja