Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét

2012. június 10.
1.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán az Eurocom bejelentette, hogy egy új hordozható géppel gazdagodott a termékpalettája.

A vállalat most bemutatott notebookja Eurocom Fox 4.0 névre lett keresztelve, és ahogy arra egy új fejlesztésű laptopnál számítani lehet, természetesen már az Intel Ivy Bridge központi feldolgozójával van szerelve. A rendszer 374 X 250 X 25 - 40 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,6 kilogrammos tömeg párosul. A konfiguráció egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van szerelve, amit az 1920 X 1080-as natív felbontás jellemez.

A képernyő keretéből persze ezúttal sem hiányzik a már jól megszokott webkamera 2M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az Eurocom Fox 4.0 mellé a cég négyféle Core i7 processzort kínál, amik közül a leggyengébb változatot a 2,2 GHz-es Core i7-2670QM, míg a legerősebbet a 2,7 GHz-es Core i7-3820QM képviseli. A DDR3-as memóriarendszer maximális kiépítésben 16 GB 1600 MHz-es RAM-ot tartalmazhat, a képi megjelenítésért pedig alapesetben a processzorokba integrált Intel grafikus chip felel, amit az nVidia 2 GB-os nVidia GeForce GT 650M diszkrét videokártya egészít ki. A két GPU mellett persze megtalálható még az nVidia Optimus névre keresztelt technológiája is, ami az éppen futó alkalmazástól függően képes váltani az integrált grafikus processzor és a diszkrét videorendszer között, így ezzel a módszerrel jelentősen hosszabb akkumulátor üzemidő érhető el.

Az adattárolók listáján hagyományos merevlemezek 1 TB-os, míg szilárdtest-meghajtók 600 GB-os kapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi egység vagy egy Blu-ray író kerülhet beépítésre. A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet kontroller, egy 802.11a/b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, valamint egy Bluetooth 4.0 adapter garantálja. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI 1.4a videokimenet, egy USB 2.0, egy RJ-45 LAN, három darab nagy sebességű USB 3.0, egy SPDIF, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozói.

A hivatalos adatlap tanulsága szerint a standard akkumulátor 240 perc folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A most bemutatott Eurocom Fox 4.0 már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 825 dolláros indulóáron.

Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét - 2. kép


Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét - 3. kép


Az Eurocom piacra dobta új Fox 4.0 noteszgépét - 4. kép

3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nekem pont az tetszik benne hogy egyszerűen néz ki és mégis komoly az ami benne lapul.

válasz erre

marco

8 éve, 9 hónapja és 10 napja

Csúnya de felszerelésben tényleg nem rossz.

A Gericom laptopok jutnak róla eszembe. Azok voltak ilyen majdnem noname cuccok, de brutális vast pakoltak a gépekbe mindig.

válasz erre

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ez brutálisan jól felszerelt lapos! És rohadt jó az ára!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljarDAVE profiljaMarduk profiljagery1113 profiljamarco profilja