Az eredeti tervek szerint egészen más lett volna az Uncharted-sorozat

2014. január 13.
1.5821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen elképesztő információk láttak napvilágot nemrégiben az Uncharted-sorozat kapcsán, Amy Hennig, avagy a franchise írója és kreatív igazgatója ugyanis az IGN magazinnak elmondta, hogy eredetileg egyáltalán nem ilyennek indult Nathan Drake kalandja.

A bőbeszédű író a beszélgetés során az újságírókkal megosztotta, hogy az első tervek szerint az Uncharted-sorozat valamiféle vízalatti komplexumban játszódott volna, de ma már nagyon örül annak, hogy ezt az ötletet elvetették, mert kísérteties hasonlóság lett volna a BioShock-sorozattal.

Amy elmondta mindemellett, hogy poszt-apokaliptikus elemekkel is szerették volna feldobni Nathan Drake kalandját, de nem annyira horrorisztikus formában, mint ahogyan azt a The Last of Us esetében megszokhattuk.

Neil Druckmann - aki szintén bekapcsolódott a beszélgetésbe - azonban még ezeket a részleteket is meg tudta fejelni azzal, hogy szerinte eredetileg a steampunk nyitott világ is szóba került korábban, de amikor meglátta, hogy a főhős úgy néz ki, mint Marty McFly, akkor inkább elvetették a lehetőséget, és így lett az Uncharted.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nekem Nathan Drake-ről nem Marty McFly jut eszembe.
A.

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ugyan én nem játszottam egyik epizóddal sem sajnos, de azt hiszem senki nem sajnálja, hogy olyan lett a játék, amilyen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja