Az Epic Games levédette a Gears of War: Exile játékcímet

2011. január 20.
2.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb rejtély ütötte fel a fejét a mai nap reggelén a videojátékok világában, legfrissebb információnk szerint ugyanis az Epic Games csapata egy vadonatúj játékcímet védetett le, ami természetesen a srácok népszerű sorozatához kapcsolódik, és egészen pontosan a Gears of War: Exile lett.

A történet érdekessége, hogy a bejegyzett név mellé már egy logót is készített a társaság, amit a főképnél már magad is megtekinthettél. Hogy mégis mit takarhat ez a rejtélyes cím?

Erre a kérdésre sajnos konkrétan nem tudunk válaszolni, de ugyanakkor akad néhány elképzelésünk. Amit biztosra vehetünk, az annyi, hogy ez a Gears of War játék volt az a rejtélyes projekt, amelyet a brigád már a VGA 2010 keretein belül szeretett volna bejelenteni, de a nagy leleplezés most február végén várható, feltehetően a GDC expón. Mindezen felül egyes források úgy értesültek, hogy az Exile alcímmel érkező Gears of War alkotás egy Kinecttel irányítható darab lesz, de több spekuláns azt sem tartja kizártnak, hogy a második és a harmadik epizód PC-s változatának összefoglaló címét köszönthetjük a név alatt. Akármi is legyen ez, hamarosan mindenre fény derül!
Gears of War: Exile lett.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ez egy Kinect-es spin-off epizód lett volna, de törölték. Ettől függetlenül a címmel még kezdhetnek valamit.

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja