Az Energy Sistem piacra dobta új i8-as táblagépét

2012. augusztus 04.
1.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hazánkban viszonylag ismeretlen Energy Sistem az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy egy újabb táblagéppel bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Energy Tablet i8 típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és a piacon található legtöbb társához hasonlóan, természetesen már a jól bevált ARM és Google Android páros képességeit kamatoztatja. A konfiguráció egy 4:3-as képaránnyal tervezett, 8 inches érintőpanel köré épül, ami az 1024 X 768-as natív felbontással rendelkezik.

A tablet webkamerából két darabot is tartalmaz, mégpedig egy 640 X 480 felbontású frontpozicionálású, valamint egy 2M pixeles hátlapi megoldás személyében. Az Energy Tablet i8 borítása alatt egy 1 GHz-re hangolt ARM Cortex A8-as központi feldolgozó teljesít szolgálatot, ami mellé egy 1 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők. Az adatok tárolásáról egy 8 GB tárolókapacitású szilárdtest-meghajtó gondoskodik, de ez a tárolókapacitás persze Secure Digital memóriakártya bevetésével akár 64 GB-tal is tovább bővíthető.

A hálózati eszközök listáján mindössze egyetlen 802.11 b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul szerepel. A külső részen egy HDMI videokimenet, két darab USB (egy host és egy OTG), valamint az audiorendszer fejhallgató csatlakozója található. A táblagépet a Google fent említett Android operációs rendszerének 4.0-ás Ice Cream Sandwich változatával, valamint egy 3800 mAh teljesítményű akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok tanulsága szerint 6 óra folyamatos webböngészést képes biztosítani.

Az újonnan bemutatkozó Energy Tablet i8 már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról, mégpedig 180 eurós áron.

Az Energy Sistem piacra dobta új i8-as táblagépét - 2. kép

4 hozzászólás

csirkee

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

6 órás üzemidő nem olyan sok...szvsz

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

Ennyiért igen ****.

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

Jók ezek a droidos tabletek.

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 9 napja

Drága. Inkább Nexus 7.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja