Az első részletek a Star Wars: Battlefrontról!

2015. február 12.
1.7181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a Star Wars: Battlefront hivatalos leleplezésére csak tavasszal számíthatunk, az igencsak jól értesült Making Star Wars rajongói oldal egy halom olyan részletet hozott nyilvánosságra a játékról már most, amelyek túl alaposak ahhoz, hogy ne vegyük őket komolyan.

Összességében tehát még csak egy nagyon masszív pletykáról van szó, de azért érdemes megjegyezni, hogy az említett oldal belsős információi szerint a Star Wars: Battlefront egy kicsivel többnek ígérkezik, mint amit eddig gondoltunk, példának okáért egy vaskos egyjátékos kampány is helyet kap majd benne.

A hírek szerint a sztori a teljes Star Wars sagán átível majd, és irányíthatjuk a jó fiúkat, valamint a rossz fiúkat egyaránt. A kampány jelentős része az eredeti trilógiát veszi alapul, de lesz azért néhány pillanat az előzményeket feldolgozó három részből is, sőt mi több, a sztori utolsó része az idén érkező Star Wars filmet kívánja felvezetni, amiből arra következtetünk, hogy a játék még az őszi szezonban megjelenhet.

Természetesen nem kell azért aggódnunk a multiplayer élmények miatt sem, számtalan játékmód, űrben és szárazföldön zajló összecsapások, 64 fős harcok, valamint egy különleges "hős rendszer" is várja a játékosokat, amiről egyelőre még kaptunk bővebb részleteket.

Ami még a pletykákból kitudódott, hogy agresszív DLC-terveket dédelget a játékhoz az Electronic Arts, így legalább öt nagyobb csomag megjelenésére számíthatnak a rajongók a megjelenés után a Star Wars: Battlefronthoz.
Star Wars: Battlefront hivatalos leleplezésére csak tavasszal számíthatunk, az igencsak jól értesült Making Star Wars rajongói oldal egy halom olyan részletet hozott nyilvánosságra a játékról már most, amelyek túl alaposak ahhoz, hogy ne vegyük őket komolyan.'>
6 hozzászólás

GOD

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

kpal írta:
DLC vajon milyen irányt vesz röhögő smiley
Még fegyverek, járművek és plusz cirka 20 multis pálya, a BF4 mintájára!

Ez egy igényes játék lesz az tuti! kacsintó smiley

válasz erre

ENCELADUS

9 éve, 10 hónapja és 27 napja

Jövőbeli BF

válasz erre

jezzahun

9 éve, 10 hónapja és 27 napja

Váratós... csak el ne rontsák!!! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

9 éve, 11 hónapja

64-es multi adja! mosolygó smiley Remélem a régi részek is érintettek, azokat szeretem igazán!

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 11 hónapja

csak ne okozzon nagy csalódást mosolygó smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja

DLC vajon milyen irányt vesz röhögő smiley

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja