Az első hivatalos részletek a The Order: 1886-ról - Artúr király lovagjai még mindig élnek?

2013. október 10.
1.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameInformer magazin legújabb lapszámának hála idő előtt kiszivárogtak a The Order: 1886 első részletei, amelyeknek köszönhetően egy igencsak érdekes PlayStation 4 exkluzívot ismerhettünk meg.

Amint a magazinból kiderült, a játék a valódi történelmi eseményeket képzeletbeli sci-fi és fantasy körítéssel egészíti majd ki, ami sok-sok évvel ezelőttre repít vissza minket, amikor egy rejtélyes esemény hatására emberek egy csoportja egy genetikai mutációt követően igazi bestiákká változnak.

Az egészségesen maradt humánok által csak félvéreknek nevezett csoport tagjait leginkább a mitológiai teremtményekhez hasonlíthatjuk majd, akik ismeretlen okokból évszázadokon át tartó háborút indítanak az emberiség ellen. Érdekesség, hogy évszázadokkal ezelőtt még maga Artúr Király is ezekkel a félvérekkel vette fel a küzdelmet a kerekasztal lovagjainak oldalán, hogy - a brit legendákat alátámasztva - megmentse Britannia lakosságát a félszerzetektől.

Nagyjából abban az időben történt, hogy emberek egy másik csoportja felfedezte a Fekete Víz névre hallgató varázsszert, amitől nem csak emberfeletti képességekre tettek szert, hanem mindemellett öregedésüket is lelassították, ezáltal a szörnyek és az emberek közötti háború évszázadokra tolódott ki. A The Order: 1886-ban a 19. században járunk majd, az ipari forradalom idején, aminek köszönhetően a Fekete Víz hatalmán felül rengeteg technológiai újdonság is segíti az embereket abban, hogy felvegyék a harcot a szörnyekkel.

A játékosok magát Sir Galahadot irányíthatják majd, akiről nem derült ki pontosan, hogy csak névrokona-e Artúr király egyik legendás lovagjának, vagy ő maga lenne az a Fekete Víztől tartósítva, de valószínűleg inkább utóbbiról lehet szó, mert azon túl, hogy Galahad oldalán kérdés nélkül szembeszállunk a félvérekkel, hősünk a hosszúra nyúlt élete miatt egyre gyakrabban kérdőjelezi meg helyét a világban. Na, ezt nevezzük mi jól kitalált koncepciónak!
5 hozzászólás

juhaszandor

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nagyon jó így a sztori De tényleg jobb lenne, ha pc-re jönne

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

Jó kis történet, csak nem a legjobb platform. Pc-re kéne ez is.

válasz erre

kpal

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

szep lesz

válasz erre

csirkee

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

Juuuj ez nagyon jól hangzik tetszik, ez város lesz

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

De jó hír!

válasz erre
The Order: 1886
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profilja1000feri profiljagery1113 profiljamarco profiljatotyak profilja