Az első értékelések alapján meglepően jó lett az Octodad: Dadliest Catch

2014. január 31.
1.7201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Meglepően jól sikerült az Octodad: Dadliest Catch, erről tanúskodnak legalábbis az első napvilágot látott értékelések, amelyek alapján a játék jelenleg 73%-on áll a Metacritic oldalán.

Sokak számára okozhat kellemes csalódást a Young Horses csapatának frissen megjelent alkotása, amely nevetséges koncepciója ellenére máris sokak tetszését nyerte el. Az első értékelések - amelyek között 7, 8, sőt 9 pont is található - többnyire pozitív kicsengésűek, amit pedig sokan nem gondoltak volna: az elsőre nevetséges felütésű sztori mögött egy mély és elgondolkodtató történet húzódik.

GamesBeat: 91%
Az Octodad rendkívül jól illusztrálja az extrém kívülálló megpróbáltatásait, aki a viszontagságok ellenére is szeretne beilleszkedni és mindent megtenni szeretteiért.

Digital Chumps: 80%
A játék ügyesen vegyíti a frusztráció és az eufória élményét, amelynek köszönhetően egy rendkívül élvezetes programmal gyarapodtunk.

IGN: 78%
Nagyszerű munkát végzett a Young Horses csapata a folytatással, az első rész humoros, ámbár rendkívül nyers koncepcióját ugyanis sikerült tökélyre fejleszteniük.
1 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Na ne szívassanak már, hogy ez ilyen pontokat kapott!

válasz erre
Octodad: Dadliest Catch
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaRonalddo profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaMitüzenarádió profiljaDav2377 profiljaBvektor profilja