Tomb Raider: Definitive Edition - jól sikerült az első beszámolók alapján

2014. január 25.
1.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Az első beszámolók alapján nagyszerűen sikerült a Tomb Raider: Definitive Edition, amely lélegzetelállító vizuális prezentációjával még a PC verziót is messze felülmúlja.

A Crystal Dynamics csapata próbálkozott ugyan néhány aprósággal feldobni a korábbról ismert játékmenetet, ezek azonban nem sokban járultak hozzá az élmény kiteljesedéséhez. Olyan újdonságok kerültek a programba, mint például a hangvezérlés, Xbox One-nál a Kinectes kamerakezelés, PlayStation 4-en pedig a különböző színekben pompázó kontroller. Ezen funkciók viszont még jóindulattal sem nevezhetőek kielégítőnek, szerencsére azonban a látványvilágról nem mondható el ugyanez.

Tényleg sokkal szebb, mint a PC-s verzió?

Sokan azt gondolták, hogy a Definitive Edition grafikája megegyezik majd a PC-n látott legjobb beállításokkal, ez azonban nem igaz. Az eltérések között rengeteg apróságot találunk, amelyek sokkal színesebbé, sokkal élethűbbé teszik az összképet. Ilyen apróság például, hogy a szélben levelek és törmelékek kavarognak, a fák ágai a valóságnak megfelelően mozognak, a köd pedig mindent beborít.

Mi a helyzet a játék sebességével?

Van még egy apróság, ami már jó ideje foglalkoztatja a játékosokat, ez pedig nem más mint a játék sebessége. Felmerültek korábban olyan pletykák, miszerint Xbox One-on csupán 30 FPS-sel, PS4-en viszont 60 FPS-sel fut a játék. A kérdés eldöntésére a tesztek elolvasása után sem kapunk egyértelmű választ, a Kotaku munkatársa szerint azonban szemmel látható különbség van a két port között, így az Xbox One verzió sebessége valószínűleg közelebb esik a 30 FPS-hez.
Tomb Raider: Definitive Edition, amely lélegzetelállító vizuális prezentációjával még a PC verziót is messze felülmúlja.'>
6 hozzászólás

ReVerse

11 éve, 1 hónapja és 18 napja

Szerintem a PC-s a legjobb, de az viszont itt is látszik, hogy a PS4 jobb, mint az Xbox One.

válasz erre

Bvektor

11 éve, 1 hónapja és 19 napja

Igen, kiadnak egy olyan játékot, ami még ha nem is teljes, de úgy nem nagy szám az a szépség, hogy egy félig új motorja van...
Amúgy is, PC a legjobb.

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 19 napja

totyak írta:
Én nem hiszem el, hogy szebb, mint a PC-s kiadás.
Jól teszed. Sosem lesz szebb, mint Pc-n! röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 19 napja

Haját nem emlitetted jobb lett e vegy rosszabb....merevebb de már nem tudom baj e..

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 19 napja

Akkor itt hazudnának?

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 19 napja

Én nem hiszem el, hogy szebb, mint a PC-s kiadás.

válasz erre
Tomb Raider
4.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja