Az ELSA bemutatta új GTX 650 Ti SAC videokártyáját

2012. október 25.
1.9831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A japán illetőségű ELSA a jelek szerint továbbra is lendületesen bővíti a friss fejlesztésű GeForce grafikus gyorsítóinak sorát, ugyanis az elmúlt napokban a gyártó egy új GTX 650 Ti modelljéről rántotta le a leplet.

A most bemutatkozó videokártya a vállalat SAC szériáját erősíti (silent air-cooling), a boltok polcaira pedig ELSA GeForce GTX 650 Ti SAC típusjelzéssel fog megérkezni. Az újdonság egy egyedi fejlesztésű, dupla kártyahelyet elfoglaló hűtőrendszerrel büszkélkedhet, ami egy 85 milliméteres ventilátorral lett szerelve, és maximális teljesítmény mellett is mindössze csak 25 dB zajszintet produkál.

Az új ELSA GeForce GTX 650 Ti SAC teljesítményét természetesen a GK106-os grafikus processzor szolgáltatja, ami ez esetben 768 darab aktív CUDA magot magába foglaló négy SMX-et, 64 darab TMU-t, valamint 16 darab ROP egységet vonultat fel, a 128 bites adatsínen keresztül pedig 1024 MB GDDR5 videomemóriával képes operálni.

Az erőteljes hűtőrendszer ellenére a videokártya órajelei hűen követik az nVidia ajánlását, vagyis a GPU sebességét 928 MHz-ben határozták meg a mérnökök, az előbb említett 128 bites GDDR5 memóriarendszer pedig az 5400 MHz-es effektív frekvencián teljesít. A nyomtatott áramkör végén felsorakozó portok választékában két darab DVI, valamint egy HDMI 1.4a videokimenet képviselteti magát.

A gyorsító kompatibilis a legújabb PCI Express 3.0 slotokkal, és emellett természetesen teljes körű DirectX 11 támogatást is szolgáltat. A most bemutatkozó ELSA GeForce GTX 650 Ti SAC szállítását már megkezdte a gyártó, viszont az áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 4 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

12 éve, 5 hónapja

Kicsit le vannak maradva de legalább biztos olcsó lesz!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja