Az Electronic Arts megjelentette 2011 első sikerjátékát, a Dead Space 2-t

2011. január 29.
3.0091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A világűr iszonyata új dimenziókat kap: az Electronic Arts Inc.

Visceral Games fejlesztőstúdiója bejelentette, hogy világszerte nagy érdeklődéssel várt horror-akciójátéka, a Dead Space 2 a mai napon a viszonteladókhoz került Európában. A rég várt folytatás húsznál is több 90 feletti pontszámot kapott olyan szakkiadványoktól, mint az Official Xbox Magazine, a Playstation: The Official Magazine, és a Game Informer. A PlayStation: The Official Magazine szerint "a Dead Space 2 minden tekintetben felülmúlja az első részt", az IGN "új etalon"-ként emlegeti, a Game Informer pedig így ír: "Remek folytatás; még több rettegést és izgalmat kínál."

A Visceral Games ma bejelentette a Dead Space 2: Severed digitális tartalomcsomagot is, mely szóló játékmódban két új fejezettel bővíti a Dead Space 2 történetét. A Dead Space 2: Severed fejezeteiben visszatér a díjnyertes, 2009-es Dead Space Extraction két fő karaktere, Gabe Weller és Lexine Murdock. A Dead Space 2: Severed játékban Weller és Lexine története párhuzamosan fut Isaac vérfagyasztó Dead Space 2 kalandjával - a párosból Gabe Weller játszható. A Sprawl biztonsági őreként Wellernek is meggyűlik a baja a nekromorfokkal, és keményen harcol, hogy Lexine-nel együtt megúszhassa. A Dead Space 2: Severed hamarosan elérhetővé válik az Xbox Live piactéren és a PlayStation Network rendszerén.

"Több éves kihagyás után nagy örömmel és izgalommal mutatjuk be a Dead Space univerzum történetének újabb fordulópontját" - mondta Steve Papoutsis, a Visceral Games gyártásvezetője. "A Dead Space 2 munkálatai során nagy figyelmet szenteltünk a rajongótábor észrevételeinek és kívánalmainak, hogy a lehető legtartalmasabb, legrémisztőbb és legélvezetesebb folytatással állhassunk elő. Az izgalom garantáltan mindenkit a székéhez szögez majd; a játékosokra nem csak új pályák, új fegyverek és súlytalanság vár; multiplayer játékmódban, a sorozat történetében először, a másik oldalt, azaz a nekromorfokat is kipróbálhatják. Alig várjuk, hogy kiderüljön, mit szól a közönség a szakadatlanul bővülő Dead Space széria legújabb fejezetéhez!"

A Dead Space 2 új dimenziót ad az akció, a horror és az izgalom fogalmának. Miután rejtélyes körülmények közt öntudatára ébred egy hatalmas, a Szaturnusz-holdak egyikéhez horgonyzott űrvárosban, a történet hőse, Isaac Clarke a nekromorf invázió újabb hullámával találja szembe magát. Az élőholt förtelmek rikoltozásától és a dübörgő visszhangoktól borzongó Isaacnak utat kell találnia az űrvároson át. A Dead Space 2 a kritikusok egyöntetű véleménye szerint rémületes élményt nyújt és sosem tapasztalt izgalmakkal kecsegtet, miközben bejáratja a felhasználókkal az űr dermesztő mélységeit.

A játékosok mostantól megismerhetik a Dead Space 2 akció-horror történetének előzményeit is a Dead Space iPhone, iPad és iPod touch változatainak jóvoltából. Az EA Mobile IronMonkey stúdiójának fejlesztőcsapata a Visceral Games stábjával szorosan együttműködve értelmezte újra a nagysikerű játékot az iOS platformra. A sztereó alámondás és a nagyzenekari muzsika a hangeffektekkel együtt gondoskodik arról, hogy a játékosok minden homályban megtett lépésnél átérezzék a fokozódó feszültséget és a kérlelhetetlenül közelgő veszedelmet. A legkorszerűbb látványvilágot és atmoszférikus fényeffekteket felvonultató Dead Space híven adja vissza a konzoljáték filmes hangulatát, és várhatóan új mérföldkő lesz az iOS platformon.

A Dead Space 2 egyszer használható online regisztrációs kódot tartalmaz, melyet aktiválva a játékosok elérhetik a termék online tartalmait és szolgáltatásait. Azok, akik nem rendelkeznek kóddal, 800 Microsoft pontért vásárolhatnak Dead Space 2 online azonosítót az Xbox Live piactéren, és 9.99 dollárért a PlayStation Network rendszerén.

A Dead Space 2 PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszer, Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, illetve PC platformokra kapható. A Dead Space 2 Limited Edition PlayStation 3 változata tartalmazza a Dead Space Extraction játékot, a Dead Space sorozat előzményét is, és támogatja a PlayStation Move mozgásvezérlőt. A Dead Space az App Store-ban megvásárolható iPhone, iPod touch és iPad platformokra: www.itunes.com/appsore További hírekért és információkért látogass el a www.deadspacegame.com címre, vagy kövess minket Twitteren: www.twitter.com/EAHungary illetve csatlakozz a Facebook rajongótáborhoz: www.facebook.com/electronicarts.hu
1 hozzászólás

uhrindam

14 éve, 4 hónapja és 11 napja

"Remek folytatás; még több rettegést és izgalmat kínál."
Azért ezzel vitatkoznék, de ők a profik, nem én. mosolygó smiley

válasz erre
Dead Space 2
4.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja