Az Electronic Arts megerősítette a Battlefield 3 GDC-n történő leleplezését

2011. január 12.
2.8971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az új esztendő első napjai egyértelműen a pletykákról szóltak, és kitűnt közülük egy visszatérő darab, amely történetesen nem volt más, mint az Electronic Arts és a DICE kooperációjában készülő Battlefield 3, amelyről még tavaly tudtuk meg, hogy várhatóan a február végén kezdődő GDC-n jelentik be az illetékesek.

Mindez azonban akkor még csak félig volt hivatalos információ, lévén csak a rendezvény szervezői osztották meg ezt az apróságot a nagyvilággal, de az EA a tegnap esti órákban végre hivatalosan is megerősített mindent.

Így immáron biztosra vehetjük, hogy az idei GDC expón fogjuk megkapni az első konkrétumokat a harmadik Battlefield-ről, hogy egészen pontosak legyünk, március első napján kerül bemutatásra a projekt, amelyhez remélhetőleg nem csak információkat, hanem látnivalókat is mellékelnek a fejlesztők, aminek itt volna már az ideje, néhány nappal ezelőtt ugyanis kiderült többek között az is, hogy még idén, valamikor a második félévben már a boltokba kerülhet a Battlefield 3. Ennek fényében várjuk a GDC-s leleplezést!
Battlefield 3, amelyről még tavaly tudtuk meg, hogy várhatóan a február végén kezdődő GDC-n jelentik be az illetékesek.'>
2 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja és 4 napja

én is azok a legjobbakröhögő smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 5 hónapja és 6 napja

Hohó, ez bizony jó hír. Imádom a háborús játékokat.

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja