Az Electronic Arts kárpótolja az APB vásárlóit

2010. szeptember 28.
20.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az APB, avagy a RealTime Worlds MMO-ja alighanem a játékvilág egyik legnagyobb bukása volt, ilyen hamar és ilyen gyorsan ugyanis még egyetlen alkotás sem állt földbe, pláne ha ilyen stílusú programról van szó.

Bár akadtak pletykák a múltban, hogy egyes kiadók érdeklődnek a játék iránt, egyelőre sajnos semmilyen konkrétum nem született a témában, a hivatalos álláspont tehát az, hogy az APB halott. Hogy mit csináljon az, aki megvásárolta eredetiben a programot, és még elő is fizetett rá? Nagyon gyorsan írjon az Electronic Arts support-nak!

Ha ugyanis ezt megtesszük, akkor valamilyen formában a cég kárpótolni fog minket az All Points Bulletin megvásárlásáért, lévén a pénzünkért nem azt kaptuk, amit ígértek. Ennek fényében - fanatikusok beszámolói alapján - esélyünk van pénzünk visszaszerzésére, de egy másik EA-s teljes játék vételezésére is, legyen szó akár a Mass Effect 2-ről, akár a Dragon Age: Origins-ről, vagy éppen a Battlefield: Bad Company 2-ről, netán a The Saboteur-ről, ha tudjuk igazolni, hogy mi megvettük az APB-t, akkor a cég biztosan kárpótolni fog minket.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 11 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

10 éve, 11 hónapja és 17 napja

Gondolom igazolás gyanánt nem kell a számlát felmutatni, mert lehet, hogy sokaknak már nincs is meg. Szerintem elég, ha felmutatod az eredeti játékot. Bár nem tudom, hogy a világ másik feléről hogyan bizonyítod be kétséget kizáróan az EA-nek, hogy te bizony eredeti szoftverrel toltad.

válasz erre

Shade

10 éve, 11 hónapja és 17 napja

Pedig szerintem tök király játék volt. -.-

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljagery1113 profiljakylx profilja