Az Electronic Arts bejelentette a Need for Speed: Hot Pursuit - Limited Edition-t

2010. augusztus 17.
2.5731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts csapata úgy látszik szeretné emlékezetessé tenni számunkra az idei gamescom-ot, lévén sokadig apró bejelentéssel szolgálnak számunkra, jelen esetben a Criterion műhelyében készülő Need for Speed: Hot Pursuit-tal kapcsolatban.

A cég ugyanis megerősítette, hogy a novemberben PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra napvilágot látó alkotás egy limitált verzióban is megjelenik majd, ami különböző in-game extrákkal kívánja gyarapítani a játék alapfelhozatalát.

A szimplán Limited Edition címre keresztelt kiadás egy halom exkluzív járgánnyal gyarapítja majd a Hot Pursuit autóparkját, így a Alfa Romeo 8C Competizione, a Ford Shelby GT500, az Audi TT RS Coupe, a Chevrolet Camaro SS, a Porsche Cayman S és a Dodge Challenger SRT8 volánja mögé pattanhatunk majd be virtuálisan. Ezek közül a gépek közül kettő, egészen pontosan az Alfa Romeo 8C Competizione és a Ford Shelby GT500 biztosan nem fog megjelenni más helyen, tehát valamiféle DLC csomagokban, csak és kizárólag a limitált kiadás exkluzívai lesznek. Gyűjtői változatról egyelőre nem ejtettek szót az illetékesek!
Need for Speed: Hot Pursuit-tal kapcsolatban.'>
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 9 hónapja és 16 napja

Nem rossz ötlet egy kis extrával feldobni.

válasz erre
Need for Speed: Hot Pursuit
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja