Az Electronic Arts bejelentette a Mass Effect 3 munkálatait

2010. december 16.
1.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az emberiség fennmaradása a tét, és Shepard az egyetlen reményünk! Az Electronic Arts Inc.

divíziójaként működő játékfejlesztő stúdió, a BioWare a VGA 2010-es leleplezést követően most hivatalos közleményben is bejelentette 2011 legnagyobb várakozásokkal övezett játéka, a Mass Effect 3 fejlesztését. A videojátékokra specializálódott honlapokon és blogokon már hetek óta lázas eszmecsere zajlott a folytatásról, és a találgatás végre véget ért, amikor a világ megpillanthatta a játék első lélegzetelállító ajánlóját, amely az "Earth" címet kapta, és amelyet egy exkluzív vetítés keretében mutattak be a Spike Video Game Awards (VGA) során. A Mass Effect 3 Shepard parancsnok izgalmakban bővelkedő utazásának csúcspontját hozza el. Az "Earth" előzetes megtekintéséhez látogass el a http://masseffect.com oldalra!

A Mass Effect 3 várhatóan 2011 karácsonyán jelenik meg világszerte Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerre, PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszerre és PC-re - a készítők a sorozat történetében először egyidejű megjelenést terveznek mindhárom vezető platformra. A Spike VGA során a Mass Effect 2 elnyerte a "Best RPG" (Legjobb szerepjáték) és a "Best Xbox 360 Game" (Legjobb Xbox 360 játék) díját, a BioWare fejlesztőstúdiót pedig "Az év stúdiójának" (Studio of the Year) választották.

"A BioWare csapata folyamatos fejlődésre törekszik, és szilárdan hisszük, hogy a legjobb munkáink még csak ezután készülnek majd el" - jelentette ki Dr. Ray Muzyka, a BioWare csoport vezérigazgatója és társalapítója. "Rendkívül büszkék vagyunk a Mass Effect 2 sikereire, és hatalmas megtiszteltetésnek érezzük a sok elismerést. Alig várjuk, hogy megmutathassuk, milyen keményen dolgozik a csapatunk annak érdekében, hogy a Mass Effect 3 még nagyobb sikereket arathasson."

A Mass Effect-sorozat epizódjai epikus ívű sci-fi akció-szerepjátékok, melyek egy veszedelmes idegen létformákban és különös, feltérképezetlen világokban bővelkedő univerzumba vezetnek. Az aprólékosan kidolgozott történetbe ágyazott futurisztikus akciót űrfelderítés, érzelmekkel teli karakter-interakció és számos filmbetét emeli a moziélmény szintjére. A Mass Effect 2 a Metacritic.com adatai szerint 2010 legjobb értékelést kapott videojátéka Xbox 360 és PC platformon egyaránt, és egyben a legnagyobb kritikai sikereket arató szórakoztatóipari termékek egyike. A Spike VGA három díja jelenti a játék páratlan nemzetközi sikersorozatának legújabb állomását, amelyet olyan kitüntetések fémjeleznek, mint a The Golden Joysticks "Ultimate Game of the Year" díja, 35 egyéb díj és több mint 70 maximális pontszám.

A Mass Effect 2 jelenleg Xbox 360 és PC platformokra kapható. A Mass Effect sorozat hamarosan debütál PlayStation 3 rendszeren: a Mass Effect 2 PlayStation 3 változata 2011. január 21-én az európai boltokba. A Mass Effect 2 PlayStation 3 demója 2010. december 22-én válik elérhetővé az európai PlayStation Network szolgáltatáson keresztül.

A Mass Effect-sorozattal kapcsolatos további tájékoztatásért keresd fel a honlapunkat a www.electronicarts.hu címen, vagy látogass el a BioWare frissen átalakított weboldalára a www.bioware.com címen! Akár Twitteren is követhetsz a www.twitter.com/eahungarycímen, a www.facebook.com/masseffect.hu oldalon pedig csatlakozhatsz a Mass Effect Facebook közösségéhez.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 12 napja

Remélem magyar nyelven adják ki!

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 1 napja

Szívemet melengető hír!

válasz erre
Mass Effect 3
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja