Az Elder Scrolls tervezője csatlakozott a The Long Dark-hoz

2014. szeptember 12.
1.5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Hinterland egy másik lenyűgöző névvel erősíti meg a The Long Dark csapatát, nevezetesen Ken Rolston-nal, akit fő dizájnerként fognak alkalmazni.

A szóban forgó cím, aminél a 30 éve játékiparban dolgozó Ken fogja segíteni a stúdiót, egy első-személyű túlélő játék, ami egy globális katasztrófa utáni vadonba helyez minket. Raphael van Lierop, a Hinterland alapítója és kreatív igazgatója ezt mondta:

Régóta tervezgettük Ken csatlakozását a The Long Dark-hoz, és ő örömmel fogadta a felkérést a Hinterland fő-tervezői pozíciójára. Ken ebben a szerepkörben irányítani fog minket, hogy segítsen megbirkózni a félelmetes dizájn kihívásokkal, amiket a The Long Dark-al felvállaltunk. Ami egy jó minőségű, nyitott-világú, sandbox túlélő szimuláció, szoros narratívával, és amit egy támogatás nélküli kis független stúdió hozott létre.

Nem ez lesz Rolston első RPG játékterv vállalkozása, ugyanis vezető tervezőként működött a The Elder Scrolls III: Morrowind, és a The Elder Scrolls IV: Oblivion játékokban. Rolston rajong a széles skálájú narratíváért, így most a The Long Dark-al egy újabb hasonló címet pipálhat ki.

A The Long Dark Sandbox Mode-ja szeptember 22-én indul, Steam Early Access állapotban.
3 hozzászólás

ENCELADUS

5 éve, 1 napja

Érdekel ez a játék

válasz erre

Ravor

5 éve, 2 napja

Kíváncsi leszek a játékra milyen lesz

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 3 napja

Jó azért, hogy már nagyobb tapasztalattal rendelkezőeket is szerződtetnek, de akkor azért már van tőke bőven, ha erre telik

válasz erre
The Long Dark
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaManiac profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaitalianman profiljahavrillal profiljaHellblade profilja