Az Elder Scrolls tervezője csatlakozott a The Long Dark-hoz

2014. szeptember 12.
1.5941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Hinterland egy másik lenyűgöző névvel erősíti meg a The Long Dark csapatát, nevezetesen Ken Rolston-nal, akit fő dizájnerként fognak alkalmazni.

A szóban forgó cím, aminél a 30 éve játékiparban dolgozó Ken fogja segíteni a stúdiót, egy első-személyű túlélő játék, ami egy globális katasztrófa utáni vadonba helyez minket. Raphael van Lierop, a Hinterland alapítója és kreatív igazgatója ezt mondta:

Régóta tervezgettük Ken csatlakozását a The Long Dark-hoz, és ő örömmel fogadta a felkérést a Hinterland fő-tervezői pozíciójára. Ken ebben a szerepkörben irányítani fog minket, hogy segítsen megbirkózni a félelmetes dizájn kihívásokkal, amiket a The Long Dark-al felvállaltunk. Ami egy jó minőségű, nyitott-világú, sandbox túlélő szimuláció, szoros narratívával, és amit egy támogatás nélküli kis független stúdió hozott létre.

Nem ez lesz Rolston első RPG játékterv vállalkozása, ugyanis vezető tervezőként működött a The Elder Scrolls III: Morrowind, és a The Elder Scrolls IV: Oblivion játékokban. Rolston rajong a széles skálájú narratíváért, így most a The Long Dark-al egy újabb hasonló címet pipálhat ki.

A The Long Dark Sandbox Mode-ja szeptember 22-én indul, Steam Early Access állapotban.
3 hozzászólás

ENCELADUS

5 éve, 5 hónapja és 11 napja

Érdekel ez a játék

válasz erre

Ravor

5 éve, 5 hónapja és 12 napja

Kíváncsi leszek a játékra milyen lesz

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 5 hónapja és 13 napja

Jó azért, hogy már nagyobb tapasztalattal rendelkezőeket is szerződtetnek, de akkor azért már van tőke bőven, ha erre telik

válasz erre
The Long Dark
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljamarco profiljarDAVE profilja