Az Elder Scrolls Online-ban nem lesznek rükvercben haladó sárkányok - ígérik a fejlesztők

2012. május 25.
1.7551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Feltehetően mindenki emlékszik még a The Elder Scrolls V: Skyrimben (önkéntelenül is) felvonultatott új fajokra és jelenségekre, mint a hátrafelé repülő sárkányok és az eltűnő Nap, a Zenimax Online azonban kezeskedik arról, hogy az MMO-ra nem öröklődnek át az ilyen és ehhez hasonló bugok.

Matt Firor, a The Elder Scrolls Online direktora nagy reményeket fűz a játék béta verziójához, mely mintegy elejét veszi majd az olyan technikai problémáknak, amik a népszerű nagy testvérben meglehetősen elharapództak.

Firor ugyanakkor rámutat, hogy egy az MMO kategóriát szélesítő játék fejlesztése is nagy - ha nem nagyobb - fáradtsággal jár, s hogy a óhatatlanul felbukkanó malőröket kigyomlálandó feltétlenül szükség van egy hosszú bétára.

Számos technológiai problémába ütközik az ember egy MMO készítése közben. Account létrehozás, szerverek, késleltetés. A legjelentősebb különbség az MMO-k esetében egyébiránt az, hogy van egy hosszú béta teszt időszak, amit több ezer és ezer ember számára hozol létre, és úgy ragadod meg a problémák grabancát, ahogy egyre-másra beléjük botlasz.

A The Elder Scrolls Online világába valamikor a jövő év folyamán nyerünk bebocsáttatást - de nem ingyen, ha hihetünk az elemzőknek.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 6 napja

Shade írta:
Ez a kép ugye nem abból van?
Debizony.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 6 napja

Nem baj ha fizetős am csak jó legyen

válasz erre

Shade

12 éve, 11 hónapja és 6 napja

Ez a kép ugye nem abból van?

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja