Az EK bemutatta a GTX Titan gyorsítókhoz készített hűtőblokkját

2013. február 22.
1.9791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelek szerint az EK Water Blocks magasabb sebességfokozatba kapcsolat, ugyanis az alig egy hete bemutatott HD 7990-es hűtőblokkja után a napokban újabb termékéről rántotta le a leplet.

A frissen beharangozott újdonság a boltok polcaira EK-FC Titan névvel fog megérkezni, így ennek fényében már nem is lehet meglepő, hogy az nVidia frissen elrajtolt GeForce GTX Titan videokártyáját hivatott alacsony hőfokon tartani, ráadásul a vállalat elmondása szerint a nevezett hűtési megoldásuk az Origin PC gamer számítógépeiben már munkára is van fogva.

Az új EK-FC Titan majdnem teljes hosszában lefedi a GeForce GTX Titan gyorsítók nyomtatott áramkörét, így nem csak a GK110-es grafikus feldolgozót, hanem egyben az olyan kritikus hőtermelő komponenseket is képes hűvösen tartani, mint például a videomemória, vagy a VRM (voltage regulation module).

Az új hűtőblokknak két variánsa született meg, amik közül az egyik elektrolitrézből, míg társa nikkelezett rézből készült hűtőalappal gördült le a gyártósorról. A gyártó hátlapi paneljeivel lehetőség van arra is, hogy egy standard ATX formátumú alaplapon akár a négy darab EK-FC Titan hűtőblokkal operáló videokártya is helyet kapjon. Az új EK-FC Titan már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 90, illetve 100 eurós áron.

Az EK bemutatta a GTX Titan gyorsítókhoz készített hűtőblokkját - 2. kép

HD 7990-es hűtőblokkja után a napokban újabb termékéről rántotta le a leplet.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 27 napja

Én kétszer is megjártam már a rossz hűtés miatt,manapság már tényleg nagyon durva hűtési rendszereket építenek a gépekbe..
Csak nézek,hogy mindent hűt a venti,most meg ilyet is lehet pakolni a kártya alá..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja