Az Egyesült Királyságban már 49 fontért lehet Windows 8.1-es táblagépet venni

2014. december 31.
1.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Csakúgy, mint az okostelefonok esetében, a táblagépek piacán is sokan félnek az olcsó készülékektől, hiszen a gyenge hardverek és a pocsék anyaghasználat igencsak nagyban befolyásolhatja a felhasználói élményeket.

2014-ben azonban számos olyan megoldás bukkan fel, mely korrekt hardveres összetevőkkel és meglepően jó árral kívánt vásárlókat toborozni, ebből pedig a Windows 8.1-es piac sem maradt ki. Mi is megemlítettünk már jó néhány modellt, azonban most egy újabb olcsóság érdemelte ki a szereplést.

Az Egyesült Királyságban ugyanis már 49 fontért (20 000 Ft) lehet korrekt tudású Windows 8.1-es táblagépet vásárolni, hiszen nemrég a Carphone Warehouse elkezdte árusítani a Hipstreet W7-et. A 7 hüvelykes (1024 x 600) táblagép négymagos Intel processzort és 1GB memóriát kapott, míg a belső tárhelye 16GB.

További tárhelyet microSD-vel lehet generálni, melyre jó néhány olyan fénykép is elfér majd, melyeket a két megapixeles hátlapi, vagy a 0,3 megapixeles előlapi kamerával fotóznak a tulajdonosok. A WiFi modullal és microHDMI csatlakozással is ellátott készülékhez egyéves Office 365 Personal előfizetés is jár, mely tovább növeli az ajánlat értékét.
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 14 napja

Nem azért mondom, de nálunk is lehet kapni pontosan ezzel a tudással, pontosan ezen az áron Win 8.1-es tabot. Allview Wi7 néven keresgéljen, aki ilyet szeretne.

válasz erre

kpal

5 éve, 15 napja

UK-ban ott minden olcsó relatíve

válasz erre

rDAVE

5 éve, 15 napja

Ha megbízható, akkor nagyon jó ajánlat ennyiért.

válasz erre

sarakrael

5 éve, 15 napja

Csábító ár, és szeretnék is egy windowsos tabletet, de szerintem ez túl gyenge lesz.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljaWickedSick profiljawazko profilja