Az Egyesült Királyságban már 49 fontért lehet Windows 8.1-es táblagépet venni

2014. december 31.
1.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Csakúgy, mint az okostelefonok esetében, a táblagépek piacán is sokan félnek az olcsó készülékektől, hiszen a gyenge hardverek és a pocsék anyaghasználat igencsak nagyban befolyásolhatja a felhasználói élményeket.

2014-ben azonban számos olyan megoldás bukkan fel, mely korrekt hardveres összetevőkkel és meglepően jó árral kívánt vásárlókat toborozni, ebből pedig a Windows 8.1-es piac sem maradt ki. Mi is megemlítettünk már jó néhány modellt, azonban most egy újabb olcsóság érdemelte ki a szereplést.

Az Egyesült Királyságban ugyanis már 49 fontért (20 000 Ft) lehet korrekt tudású Windows 8.1-es táblagépet vásárolni, hiszen nemrég a Carphone Warehouse elkezdte árusítani a Hipstreet W7-et. A 7 hüvelykes (1024 x 600) táblagép négymagos Intel processzort és 1GB memóriát kapott, míg a belső tárhelye 16GB.

További tárhelyet microSD-vel lehet generálni, melyre jó néhány olyan fénykép is elfér majd, melyeket a két megapixeles hátlapi, vagy a 0,3 megapixeles előlapi kamerával fotóznak a tulajdonosok. A WiFi modullal és microHDMI csatlakozással is ellátott készülékhez egyéves Office 365 Personal előfizetés is jár, mely tovább növeli az ajánlat értékét.
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nem azért mondom, de nálunk is lehet kapni pontosan ezzel a tudással, pontosan ezen az áron Win 8.1-es tabot. Allview Wi7 néven keresgéljen, aki ilyet szeretne.

válasz erre

kpal

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

UK-ban ott minden olcsó relatíve

válasz erre

rDAVE

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ha megbízható, akkor nagyon jó ajánlat ennyiért.

válasz erre

sarakrael

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Csábító ár, és szeretnék is egy windowsos tabletet, de szerintem ez túl gyenge lesz.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaGargameth profilja