Az ECS bejelentette új KBN-I alaplapját

2013. június 20.
1.7881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Elitegroup Computer System a tegnapi nap folyamán végül hivatalosan is bejelentette a Computex 2013 alkalmával már kiállított, ECS KBN-I típusjelzéssel ellátott alaplapját, ráadásul a közleménynek köszönhetően immár a teljes specifikációra is fény derült.

A szóban forgó alaplap a Mini-ITX formátummal készített termékek táborát erősíti, különlegessége pedig, hogy nyomtatott áramkörén már az Advanced Micro Devices Kabini SoC-je teljesít szolgálatot. Az előbb említett chip négy darab 2000 MHz-re hangolt processzormagot vonultat fel, amik mellett egy Radeon HD 8400-as GPU teljesít szolgálatot.

A nagyobb teljesítményű grafikus vezérlők fogadásához az ECS KBN-I felhozatalában szerepel még egy PCI Express 2.0 x16 slot, amit a mérnökök kiegészítettek még két darab mini PCI Express x1 interfésszel is. A rendszermemóriát két darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, a különféle meghajtóknak pedig két darab SATA 3.0 port biztosít csatlakozási lehetőséget.

Az alaplap természetesen rendelkezik Gigabit Ethernet kontrollerrel és 5.1 csatornás HD audiorendszerrel, de ezek mellett a HDMI, DVI-D, D-Sub VGA, USB 2.0, valamint USB 3.0 csatlakozási lehetőségekről sem kell lemondanunk. Az új ECS KBN-I várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
Computex 2013 alkalmával már kiállított, ECS KBN-I típusjelzéssel ellátott alaplapját, ráadásul a közleménynek köszönhetően immár a teljes specifikációra is fény derült.'>
3 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

DoubleW írta:
Erről a gyártóról se hallottam még sohamosolygó smiley
Még én sem hallottam róluk. Nem is szeretek általam ismeretlen gyártóktól vásárolni.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

DoubleW

11 éve, 9 hónapja és 8 napja

Erről a gyártóról se hallottam még sohamosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja