Az ECS bejelentette új Black Deluxe H67H2-M alaplapját

2011. január 14.
2.2711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Elitegroup Computer Systems (ECS) a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű alaplappal bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a cég Black szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig ECS Black Deluxe H67H2-M típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új alaplap microATX formátummal lett tervezve, és ahogy azt már a neve is sugallja, az Intel H67 Express chipkészlettel van felszerelve, vagyis az Intel LGA 1155 tokozású, második generációs Core központi feldolgozók fogadására képes.

Az új ECS Black Deluxe H67H2-M képes kihasználni a processzorok beépített Intel HD Graphics chipjét, de komolyabb teljesítményű videokártyák részére rendelkezésre áll még egy 16X-os PCI Express 2.0 foglalat is. Az esetleges további bővítőkártyák beépítésében két darab 1X-es PCI Express és egy hagyományos PCI slot segédkezik, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16 GB RAM-ot képesek fogadni. Az optikai meghajtóknak és különféle adattárolóknak három darab SATA II, valamint két darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget.

Az új alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik a dupla Gigabit Ethernet kontroller, és a 7.1-es HD audiorendszer sem. A hátlapi I/O panelen található egy CMOS reset gomb, egy hagyományos D-Sub VGA, egy HDMI, egy DisplayPort és egy DVI kimenet, négy darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, két darab RJ-45 LAN, egy eSATA II, egy optikai SPDIF, valamint az előbb említett integrált hangkártya csatlakozói. Az új ECS Black Deluxe H67H2-M várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Az ECS bejelentette új Black Deluxe H67H2-M alaplapját - 2. kép

2 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 27 napja

jaja

válasz erre

lacyboy

14 éve, 4 hónapja és 27 napja

Egy jó microATX-es lap

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja