Az ECS bejelentette új A85F2-A Golden alaplapját

2012. szeptember 14.
2.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi nap folyamán újabb taggal bővült az AMD-s alaplapok felhozatala, méghozzá ezúttal az Elitegroup Computer Systems (ECS) bejelentésének köszönhetően.

A frissen bemutatkozó újdonság a gyártó Black Series családjának legfiatalabb tagja, ami a boltok polcaira ECS A85F2-A Golden típusjelzéssel fog megérkezni. Az alaplap standard ATX formátummal gördült le a gyártósorról, központi feldolgozók közül pedig az FM2 foglalatba illeszkedő Advanced Micro Devices modellek fogadására van felkészítve.

A videokártyák telepítéséhez az ECS A85F2-A Golden két darab PCI Express X16 slotot vonultat fel, így természetesen igény esetén minden gond nélkül kiépíthető akár a kétkártyás AMD CrossFireX grafikus konfiguráció is. Az esetleges további bővítőkártyáknak két darab hagyományos PCI, valamint három darab PCI Express X1 foglalat kínál beépítési lehetőséget.

A rendszermemóriát négy darab DDR3-as aljzatba lehet beépíteni, amik maximálisan 64 GB RAM-ot képesek kezelni, akár a túlhajtott 2600 MHz-es frekvencián is, az optikai meghajtók, merevlemezek és szilárdtest-meghajtók pedig hét darab 6 Gb/s-os tempóra képes SATA 3.0 portra csatlakoztathatóak. Az alaplap felszereltségéből persze nem hiányzik a már jól megszokott Gigabit Ethernet vezérlő, illetve a többcsatornás HD audiorendszer sem.

A hátlapi I/O panelen található egy DVI, egy HDMI, egy hagyományos D-Sub VGA és egy DisplayPort videokimenet, két darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, egy eSATA 3.0, négy darab legújabb generációs USB 3.0, egy optikai SPDIF, valamint a fent említett 7.1-es hangkártya csatlakozói. Az új ECS A85F2-A Golden várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Egy ilyen kis lapocska már jó is lenne nekem, mert a mostani már igencsak az életútja végén jár, gép továbbfejlesztés szempontjából.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja