Az EA Sports bejelentette az új Premiere League megállapodást

2014. augusztus 06.
2.2431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Az EA Sports fog maradni a Premier League hivatalos sporttechnológiai partnere egészen 2019-ig, ráadásul az üzletkötés hozzáférést ad az EA Sports-nak mind a 20 Premier League klubhoz.

A FIFA 15 sajtóközleménye szerint példátlan részletességgel lesznek ábrázolva a játékosok és mind a 20 stadion, mindemellett a műsorközvetítés minőségű grafika, hang és kommentátorok olyan intenzitást és érzést adnak majd a FIFA 15 fanoknak, hogy ezt fogják a világ legjobb fociligájának tartani.

A szerződés hozzáférést biztosít a fejlesztőknek az összes csapathoz, és a több mint 200 játékosról 3D letapogató szkennelést készíthetnek amiből megépíthetik a virtuális másolatokat. Az EA vezérigazgató helyettese, Peter Moore így nyilatkozott:

Rendkívül elégedettek vagyunk, hogy meghosszabbíthattuk az együttműködésünket az EA SPORTS FIFA legtöbbet játszott ligájával. Így újabb szinteket léphetünk díjnyertes játékunkkal a hitelesség és a realizmus felé, és lehetővé teszi, hogy a rajongók érzelmileg és drámailag azonosulhassanak a ligával. Mint egy élete-végéig Liverpool FC rajongó, pontosan tudom milyen érzés is ez!
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Ezeket a nagy szavakat már nem először hallom tőlük.

válasz erre

zender

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nagyon unalmas évről évre. Egyetlen ismerősöm se játszik vele...

válasz erre

kpal

10 éve, 5 hónapja és 21 napja

EA helyett lehetne más is .

válasz erre
FIFA 15
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja