Az EA megerősítette: Kezdetben korlátozott példányszámban lesz elérhető a Star Wars: The Old Republic

2011. augusztus 21.
2.4851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Hogy felügyelhessék a szerverek kapacitását, az Electronic Arts megszabta az indulás napján értékesíthető fizikai és digitális Star Wars: The Old Republic játékok példányszámát.

A pontos szám nem ismert, de amint ezt elérik az eladások, több tranzakciót nem engedélyeznek a szerverek kibővítéséig. A Gamasutra-nak a következőket nyilatkozta az EA: "Azért korlátozzuk a Star Wars: The Old Republic példányszámát induláskor, hogy a játékosoknak zökkenőmentes és minőségi játékélményben legyen részük a szolgáltatás elindulásakor. A játék fizikai és digitális változatai is csak limitált számban elérhetők előrendelésre, ha elfogynak, akkor elfogynak."

Pletykák szerint az előrendelések felső határa 500 000 darab, ebből csak az első 50 000 garantált, a többit egy magasabb prioritású várólistán tartják. Az EA a játékok népszerűsége által okozott bakikat próbálja ezzel elkerülni, amire nem egyszer volt példa. Például 2009-ben az Aion előrendelési akcióját követően több, mint 400 000 megrendelést adtak le a játékra, ami több, mint hét órás várakozási időkhöz vezetett a szervereken. Februárban a Rift szenvedett hasonló betegségektől, miután a korai elérést kapott felhasználóknak akár három órát is kellett várni a játékba kerülésre.

Ez a döntés tehát inkább a játékosok érdekeit szolgálja, noha ez nem hinném hogy vigasztalja azokat, akik pont lecsúsznak a SWTOR rendelés lehetőségéről.
3 hozzászólás

marco

8 éve, 8 hónapja és 6 napja

Finoman szólva is érdekes döntés...

válasz erre

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 6 napja

Miért nem mondják meg az igazat? Gyerekek, nincs lóvé ekkora szerverparkra majd ha megvesztek egy tonna játékot, beruházunk. Vicc az EA is mostanában...

válasz erre

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 6 napja

Mekkora hülyeség!!!!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Pajti24 profiljagery1113 profilja