Az EA hajlandó visszatéríteni a PC-s Tiger Woods 12 árát

2011. szeptember 12.
2.0731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Szemlátomást sok PC-s becsapva érzi magát az Electronis Arts egyik új eresztése, a Tiger Woods 12 által, olyannyira, hogy a vállalat hajlandó a produktum teljes árát is visszafizetni az elégedetlenkedő játékosoknak.

A golfjáték konzolos verziója kifogástalanul működik - ezen a fronton legalábbis számottevően kevesebb reklamációt ért meg a kiadó -, de a PC-s változat már annál több negatív kritika érte; az áldozatok többnyire az elfogadhatatlan grafikára és megcsonkított funkciókra panaszkodnak.

Ezen a héten jelent meg a Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters PC-s verziója, azonban az EA ügyfelei szemmel láthatóan nem repesnek örömükben. Elmondásaik szerint a játék PC-s változata köszönő viszonyban sincs a konzolos verziók grafikai teljesítményével, ráadásul számos funkció is kimaradt belőle, ami elvárható lenne a platformon.

Az EA persze nem veszi félvállról a dolgot, s hajlandó vissztéríteni elégedetlenkedő ügyfeleinek a csalódást okozó játék TELJES árát.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 17 napja

Na igen, mert a PC-s verzió nem a konzolos kód alapján készült, hanem a teljesen ingyenes, Unity Engine-es Tiger Woods PGA Tour Online alapján. Csak ráhúzták a konzolos verzió menüjét, és ennyi.

válasz erre

marco

13 éve, 7 hónapja és 17 napja

Rutin biztos nem lesz belőle, érdekes megmozdulás. Viszont ha mindenki követné a példát, amilyen gyatra a felhozatal mostanában, pikkpakk csődbe menne szinte minden kiadó...röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 17 napja

Normális hozzáállás, ha valami **** azért vállaljanak felelősséget.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 17 napja

nem is túl gyakori..röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 17 napja

Na ilyet se hallottam még!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja