Az E3-on mutathatja be a Project Morpheus első játékait a Sony

2015. március 10.
1.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha tudjuk, hogy a háttérben már készülődik néhány videojáték a Sony VR headsetjéhez, avagy a Project Morpheus-hoz, összességében azonban eddig még csak tech demókat láthattunk hozzá.

A japánok szerint ugyanakkor már nem kell sokáig várnunk arra, hogy az első játékokat is bemutathassák a szerkezethez, minderről pedig maga Shuhei Yoshida beszélt a Gamespot munkatársainak, aki egy interjúban elmondta, hogy jelenleg is több stúdió dolgozik nekik azért, hogy játékok készülhessenek a kérdéses VR headsetre.

Ezt eddig kimondatlanul is tudtuk, Yoshida azonban hozzátette, hogy még nem tudnak beszélni ezekről, mert a megfelelő alkalmat várják, ez pedig alighanem az idei E3 expó lesz, ahol lehullhat majd a lepel a Project Morpheus első videojátékairól. Alig várjuk, hogy elakadjon a lélegzetünk is!
3 hozzászólás

supermanvsbatman

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

én úgy érzem nagy csalódás lesz de ne legyen igazam

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nagyon kíváncsi leszek a felhozatalra. És remélem, hogy előbb-utóbb az összes ilyen szemüveg kipróbálható lesz a nagyközönségnek is.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Akkor most külön kell a Ps4-hez is a Ps3 Move controllere vagy anélkül is használható csak a Morpheus és a camera segítségével?
Mert az oké hogy ugye van a Camera a Ps4-hez, de kezeli az Eye camerát és a Move controllereket is.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2015
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja